Dvojročná záruka teraz aj pre firmy AD homeoffice

ROMET ORKAN 4 D

Zobraziť katalóg
ROMET ORKAN 4 D
Crossový bicykel – rekreačný, hliníkový rám, pružinová vidlica SR Suntour NEX HLO, zdvih vidlice: 75mm, brzdy: Shimano Altus, počet rýchlostí: 30, prehadzovačka: Shimano Deore, prešmykač: Shimano Altus, hmotnosť: 13.8kg
Kód:  SPTro0653nad Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

ROMET ORKAN 4 D

Priemer kolesa:

28"

Rám:

Hliník 6061

Vidlica:

SR Suntour NEX HLO

Brzdy:

Shimano Altus

Prehadzovačka:

Shimano Deore

Prešmykač:

Shimano Altus

Kľučky/prevodníky:

Shimano Altus FC-M371 48/36/26 170 mm

Kazeta:

Shimano CS-HG200 12-32T, 8 rýchlostí

Plášte:

Michelin Protek Cross 700 × 35

Hmotnosť bicykla:

13,8 kg


Dámsky krosový bicykel Romet Orkan 4 D

Jazdíte radi po lesných cestách, pričom si užívate krásy prírody? Ak áno, tak je dámsky krosový bicykel Romet Orkan 4 D so štýlovým dizajnom určený práve pre vás. S odpruženou prednou vidlicou sa nemusíte báť ani na chvíľu zísť z cesty, stále sa vám pôjde skvele. Kolesá s priemerom 28" zaistia, že cesta bude rýchlo utekať, preto pre vás nebudú prekážkou ani dlhšie vzdialenosti. Vďaka hliníkovému rámu a ľahkej vidlici má bicykel Romet nízku hmotnosť, čo oceníte pri manipulácii, ale spoznáte to tiež pri jazde.


28"

Priemer kolies

13,8 kg

Hmotnosť celého bicykla

27

Počet rýchlostí


Romet Orkan 4 D, to je univerzálny bicykel do všetkých terénov

Orkan 4 D je osadený komponentmi Shimano, ktoré sú zárukou kvality a dlhej životnosti. Tento krosový bicykel je univerzálny a poradí si s každým terénom. Bicykel Orkan ľahko zvládne asfaltovú cestu, rovnako ako cestičku v lese alebo na poli. To všetko bez toho, aby ste sa museli nadmerne namáhať. Vďaka výberu z 27 rýchlostí si ľahko poradíte aj s jazdou do kopca a rýchle zjazdy z kopca tiež nebudú problém, s tým vám pomôžu aj kvalitné hydraulické brzdy.



Predstavenie spoločnosti Romet

Spoločnosť Romet sa vyzná vo výrobe bicyklov a ďalších jednostopových dopravných prostriedkov. Pri výrobe totiž s maximálnym nasadením spolupracuje s najlepšími výrobcami príslušenstva na svete, ako sú Shimano alebo SRAM. Uznanie získava spoločnosť Romet vďaka zameraniu na ergonómiu, bezpečnosť, spoľahlivosť a módny dizajn všetkých výrobkov, čo má priamy vplyv na predajný úspech a stále silnejšiu pozíciu na európskom trhu.

Cieľom je vyrábať bicykle, v ktorých sa inovácia snúbi s dokonalou kvalitou, a to všetko za rozumnú cenu. Od trekingových bicyklov, cez mestské retro bicykle, rekreačné a pretekárske stroje až po moderné bicykle s elektrickým pohonom – dôsledne realizujú svoj cieľ, vďaka čomu sa dostali medzi popredných svetových výrobcov.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre ROMET ORKAN 4 D Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si ROMET ORKAN 4 D.
P-DC1-WEB08
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií