AlzaBoxy Q1 AD homeoffice

ROMET POP ART 28

Zobraziť katalóg
ROMET POP ART 28
5 1 hodnotení
Mestský bicykel – hliníkový rám, 3 rýchlosti, prehadzovačka Shimano Nexus 3 speed, bez odpruženia oceľová, brzdy Alhonga HJ-811AD7, hmotnosť 16.2kg
Kód:  SPTro0876nad Produktové číslo:  SPTro0876nad Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

ROMET POP ART 28 Predaj skončil

ROMET POP ART 28

ROMET POP ART 28 je dámsky mestský bicykel, ktorý na prvý pohľad zaujme precíznym spracovaním s originálnym dizajnom. Svojim vyhotovením je vhodný predovšetkým na jazdu po meste a špeciálne tvarovaný rám zaistí jednoduché nasadanie. Rám je vyrobený z hliníka, vďaka čomu je veľmi pevný a odolný. Dámsky mestský bicykel ROMET POP ART 28 ponúka 3 rýchlosti, ktoré môžete voliť presne podľa aktuálnej potreby a dopravnej situácie. Spoľahlivú zmenu prevodu zaistí prehadzovačka Shimano Nexus, zatiaľ čo o rýchle a bezpečné zastavenie sa postarajú kvalitné brzdy V-brake Alhonga.

Kľúčové vlastnosti mestského bicykla ROMET POP ART 28

  • Pohodlné sedadlo Romet City
  • Bicykel ROMET POP ART 28 s kvalitnou oceľovou vidlicou
  • Kvalitná prehadzovačka Shimano Nexus
  • Špeciálne tvarovaný rám pre jednoduché a rýchle nasadanie
  • Dámsky bicykel ROMET POP ART 28 v modrej farbe
  • Spoľahlivé brzdy V-brake Alhonga
  • Bicykel ROMET POP ART 28 sa 3 nastaviteľnými rýchlosťami
  • Ľahký a odolný hliníkový rám dámskeho bicykla ROMET POP ART 28

Špeciálny rám pre jednoduché nasadanie

Dámsky bicykel ROMET POP ART 28 je zárukou komfortnej a spoľahlivej jazdy. Vďaka špeciálne tvarovanému rámu je nasadanie veľmi jednoduché a rýchle. K dispozícii je kvalitné sedadlo Romet City, takže je jazda maximálne komfortná aj v terénnych nerovnostiach. Dámsky bicykel ROMET POP ART 28 je osadený oceľovými riadidlami pre perfektnú stabilitu a hliníkovými dvojkomorovým ráfikmi, ktoré poskytujú ešte vyššiu odolnosť i spoľahlivosť.

Dámsky bicykel ROMET POP ART 28 s praktickým nosičom

Na prepravu drobnej batožiny či potravín je dámsky bicykel ROMET POP ART 28 vybavený praktickým nosičom. Klasické plastové pedále FP-804 sú doplnené odrazovými sklami pre maximálnu bezpečnosť na cestách. Súčasťou výbavy bicykla sú tiež blatníky a odrazky. Dámsky bicykel ROMET POP ART 28 je skvelým riešením pre rekreačnú jazdu po meste aj na kratšie výjazdy.


Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre ROMET POP ART 28 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si ROMET POP ART 28. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: ROMET POP ART 28.
P-DC1-WEB16
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií