AlzaPlus+ sport Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

ROMET VINTAGE M

Zobraziť katalóg
ROMET VINTAGE M
Mestský bicykel - oceľový rám, 6 rýchlostí, prehadzovačka Shimano Tourney, bez odpruženia, brzdy V-brake Alhonga HJ-811AD7, hmotnosť 17.4kg
Kód:  SPTro0700nad Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

ROMET VINTAGE M

Priemer kolesa:

28"

Rám:

Oceľový

Vidlica:

Bez odpruženia

Brzdy:

V-brake Alhonga HJ-811AD7

Prehadzovačka:

Shimano Nexus 7 speed

Prešmykovač:

Shimano Tourney RD-TZ500

Kľučky/prevodníky:

Cyclone CTL 38T 170 mm

Kazeta:

14-28 6 rýchlostí

Plášte:

700 × 35

Hmotnosť bicykla:

17,4 kg


    

Mestský bicykel Romet Vintage M

Túžite po niečom unikátnom? Máte radi starú klasiku alebo milujete, keď na vás s palcami hore hľadia ľudia na chodníku? Potom je Romet Vintage M presne pre vás! Pri jazde na tomto mestskom bicykli si budete pripadať, ako by ste sa presunuli o desiatky rokov späť. Na prvý pohľad totiž uchváti svojím starým dizajnom, ktorý aj napriek tomu ponúka spoľahlivú jazdu. Jeho rám z ocele vážiaci 17,4 kg je vybavený aj blatníkmi, krytom reťaze a zadným držiakom napríklad na košík. Niekto by povedal, že súčiastky takého zdanlivo zastaraného bicykla budú z rovnakej doby, nie je to však pravda. Romet Vintage M je osadzený kvalitnými modernými súčiastkami značiek Shimano, ako napríklad prehadzovačka Shimano Revoshift RS36 6 speed alebo prešmykovač Shimano Tourney RD-TZ500.


28"

Priemer kolies

17,4 kg

Hmotnosť celého bicykla

6

Počet rýchlostí


Komfortná a spoľahlivá jazda v mestskom prostredí

Romet Vintage M disponuje dvojstennými hliníkovými ráfikmi, na ktorých nájdete plášte vhodné na asfaltové a dláždené povrchy. Okrem iného je bicykel osadený aj povinnou výbavou, ktorá bola znovu zladená s dizajnom. Ide o prednú a zadnú lampu. Oceníte aj tiež prítomnosť vystuženého hnedého sedla a pohodlných koncov riadidiel.



Predstavenie spoločnosti Romet

Spoločnosť Romet sa vyzná vo výrobe bicyklov a ďalších jednostopových dopravných prostriedkov. Pri výrobe totiž s maximálnym nasadením spolupracuje s najlepšími výrobcami príslušenstva na svete, ako sú Shimano alebo SRAM. Uznanie získava spoločnosť Romet vďaka zameraniu na ergonómiu, bezpečnosť, spoľahlivosť a módny dizajn všetkých výrobkov, čo má priamy vplyv na predajný úspech a stále silnejšiu pozíciu na európskom trhu.

Cieľom je vyrábať bicykle, v ktorých sa inovácia snúbi s dokonalou kvalitou, a to všetko za rozumnú cenu. Od trekingových bicyklov, cez mestské retro bicykle, rekreačné a pretekárske stroje až po moderné bicykle s elektrickým pohonom – dôsledne realizujú svoj cieľ, vďaka čomu sa dostali medzi popredných svetových výrobcov.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre ROMET VINTAGE M Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si ROMET VINTAGE M. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: ROMET VINTAGE M.
P-DC1-WEB02
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií