Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Nákupy pod palcom s aplikáciou Alza

ROMET WAGANT 1.0

Zobraziť katalóg
ROMET WAGANT 1.0
Trekingový bicykel - hliníkový rám, 21 rýchlostí, prehadzovačka Shimano Altus, pružinová vidlica (zdvih 63 mm), brzdy V-brake Alhonga HJ-811AD7, hmotnosť 16.8kg
Kód:  SPTro0683nad Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

ROMET WAGANT 1.0

Priemer kolesa:

28"

Rám:

Hliníkový 6061

Vidlica:

Odpružená V-brake

Brzdy:

V-brake Alhonga HJ-811AD7

Prehadzovačka:

Shimano Altus RD-M310

Prešmykač:

Shimano Tourney FD-TY510

Kľučky/prevodníky:

Cyclone CTL-3-328

Kazeta:

21 rýchlostí

Plášte:

700 × 35

Hmotnosť bicykla:

16,8 kg


Pánsky trekingový bicykel Romet Wagant 1.0

Romet Wagant 1.0 je pánsky trekingový bicykel, ktorý zaujme už na prvý pohľad originálnym dizajnom a ladnou geometriou. Svojím prevedením je vhodný na jazdu po cestách a cyklotrasách. Je tvorený hliníkovým rámom, ktorý je veľmi pevný a odolný. Komfort pri jazde zaistí odpružená V-brake vidlica. Bicykel je vybavený 21 rýchlosťami, ktoré môžete voliť presne podľa aktuálnej potreby, terénu a štýlu jazdy. O spoľahlivé zastavenie na mieste sa postarajú kvalitné brzdy V-brake Alhonga. Trekingový bicykel Romet je vynikajúcou voľbou do mesta aj na dlhšie cyklistické výlety.


28"

Priemer kolies

16,8 kg

Hmotnosť celého bicykla

21

Počet rýchlostí


Komfortná a spoľahlivá jazda v mestskom prostredí

Trekingový bicykel Romet je zárukou veľmi komfortnej a spoľahlivej jazdy. K tej prispeje kvalitné sedlo Selle Royal, ktoré vyniká svojím vysokým pohodlím. Bicykel je opatrený hliníkovými riadidlami pre perfektnú stabilitu a hliníkovými dvojstennými ráfikmi, ktoré poskytujú ešte vyššiu odolnosť aj spoľahlivosť. Klasické plastové pedále FP-804 sú doplnené odrazovými sklami pre bezpečnosť na cestách. Súčasťou výbavy bicykla sú tiež praktické blatníky, nosič aj odrazky. Romet Wagant 1.0 je skvelým riešením pre rekreačnú jazdu a cyklo výlety.



Predstavenie spoločnosti Romet

Spoločnosť Romet sa vyzná vo výrobe bicyklov a ďalších jednostopových dopravných prostriedkov. Pri výrobe totiž s maximálnym nasadením spolupracuje s najlepšími výrobcami príslušenstva na svete, ako sú Shimano alebo SRAM. Uznanie získava spoločnosť Romet vďaka zameraniu na ergonómiu, bezpečnosť, spoľahlivosť a módny dizajn všetkých výrobkov, čo má priamy vplyv na predajný úspech a stále silnejšiu pozíciu na európskom trhu.

Cieľom je vyrábať bicykle, v ktorých sa inovácia snúbi s dokonalou kvalitou, a to všetko za rozumnú cenu. Od trekingových bicyklov, cez mestské retro bicykle, rekreačné a pretekárske stroje až po moderné bicykle s elektrickým pohonom – dôsledne realizujú svoj cieľ, vďaka čomu sa dostali medzi popredných svetových výrobcov.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre ROMET WAGANT 1.0 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si ROMET WAGANT 1.0. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: ROMET WAGANT 1.0.
P-DC1-WEB18
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií