Dvojročná záruka teraz aj pre firmy MS hokej

Roncato Action 55 EXP modrý

Zobraziť katalóg
Roncato Action 55 EXP modrý
Cestovný kufor – textilnej veľkosti S; 2 kolieska; objem: 48l; rozmery: 55×40×20cm; hmotnosť: 2kg
Kód:  SPTrct41 Produktové číslo:  8008957470671

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Roncato Action 55 EXP modrý

Dizajnovo premyslený, elegantný kufor Roncato Action 55 EXP modrý je ideálny pre cestovateľov telom aj dušou. Váha kufra je iba 2 , nepotiahnete preto zbytočné kilá navyše. Veľkosť S je vhodná aj do lietadiel, keďže spĺňa parametre pre príručnú batožinu. Vnútorný priestor s objemom 48 sa hodí na prevážanie základnej a najnutnejšej výbavy. Textília použitá pri výrobe kufra je vhodným riešením pre používateľov, ktorí dávajú na prvé miesto nízku hmotnosť batožiny. Vďaka tomu, že má textília istú poddajnosť, by nemal byť problém objem kufra o malý kúsok uspôsobiť baleným veciam. Nezáleží na tom, čo máte v pláne, cestovný kufor Roncato Action 55 EXP modrý vám splní všetky cestovné potreby a navyše od prvého okamžiku udiví krásnym a premysleným vyhotovením aj škálou funkčných a praktických prvkov.

Užitočný TSA zámok je dôležitý kvôli prípadným zlodejom

Vďaka snahe o bezpečie leteckej prepravy je bežnou praxou, že personál na letisku môže batožinu otvoriť, ak existuje podozrenie z prevozu nebezpečných látok. Obyčajne postačí skenovanie, občas je ale nutné nahliadnuť dovnútra a zámok na kufri je otvorený násilím. Takzvané TSA zámky samozrejme možno otvoriť špeciálnym kľúčom, ktorý patrí do výbavy letiskového personálu. Nikto iný ako poverená osoba sa do kufra pochopiteľne nedostane, netreba sa báť. Cestovný kufor s TSA zámkom Roncato Action 55 EXP modrý teda jednoducho zopnete kódom troch čísel a nemusíte sa ničoho báť.

Dôležité znaky kufra Roncato Action 55 EXP modrý

  • Kufor pomáhajú ťahať dve kolieska, čo pri jeho dlhšom ťahaní náležite oceníte
  • Menovka je nepostrádateľná pri hľadaní kufra na letisku aj kdekoľvek inde
  • Držadlo, ktoré na kufri nájdete, odľahčí chrbát
  • Do kríža našité popruhy vám prídu vhod pri balení

Parametre a špecifikácia

Hmotnosť

Hmotnosť
2 kg Hotovo!

Veľkosť

Veľkosť kufra
S Hotovo!

Veľkosť

Veľkosť kufra
S Hotovo!
Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, jak je možné dosáhnout u zavazadla o rozměrech 55x40x20 cm objem 48 litrů? Ať počítám, jak počítám, tak maximální možný objem by u těchto rozměrů mohl být 44 litrů

Diskusia a poradňa k Roncato Action 55 EXP modrý
Príslušenstvo pre Roncato Action 55 EXP modrý Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Roncato Action 55 EXP modrá.
P-DC1-WEB06
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií