AD homeoffice AD homeoffice

Roncato Action 67 EXP čierny

Zobraziť katalóg
Roncato Action 67 EXP čierny
Cestovný kufor – textilný veľkosť M; 4 kolieska; objem: 78l; rozmery: 67×44×27cm; hmotnosť: 2.8kg
Kód:  SPTrct44 Produktové číslo:  8008957470770

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Roncato Action 67 EXP čierny

Aj cestovanie môže byť neobyčajne štýlová záležitosť. Kufor Roncato Action 67 EXP čierny prináša všetko, čo vám pri vašej starej batožine chýba. Vnútorný objem 78 sa výborne hodí na cesty s deťmi, ktoré potrebujú veľa vecí. Textilná vrstva na povrchu kufra je praktickým riešením pre používateľov, ktorí sa nechcú ťahať s ťažkou škrupinovou batožinou. Kvôli určitej rozťažnosti textílie môžete objem kufra o trochu prispôsobiť. Nech už cestujete kamkoľvek, cestovný kufor Roncato Action 67 EXP čierny zastane úlohu efektívneho pomocníka a od prvého stretnutia ohromí originálnym spracovaním aj veľkým dôrazom na praktickú funkčnosť.

Poctivý TSA zámok je nevyhnutný pre obozretných cestovateľov

Pre elimináciu najrôznejších rizík je zavedené, že agenti TSA (Transportation Security Administration) na letiskách môžu batožinu otvoriť a jej obsah skontrolovať. Vo väčšine prípadov postačí skener, ktorý z prehliadok dobre poznáte, občas je ale nutné nahliadnuť dovnútra a zámok na kufri je otvorený násilím. Zámky s certifikátom TSA prirodzene zostanú nepoškodené, pasuje do nich špeciálny kľúč, ktorý vlastní ochranka letiska. Týmto spôsobom sa do kufrov dostane len personál letiska, straty vecí sa báť nemusíte. Cestovný kufor s TSA zámkom Roncato Action 67 EXP čierny bezpečne uzamknete kódom troch čísel a nemusíte sa ničoho báť.

Podstatné výhody cestovného kufra Roncato Action 67 EXP čierny

  • Kufor má hneď štyri kolieska, takže nie je problém prevážať aj veľmi ťažké veci
  • Menovka je dôležitá pri hľadaní kufra na letisku aj kdekoľvek inde
  • Pridané držadlo odľahčí chrbát
  • Dva všité popruhy do kríža zabránia pohybu uložených vecí

Parametre a špecifikácia

Hmotnosť

Hmotnosť
2,8 kg Hotovo!

Veľkosť

Veľkosť kufra
M Hotovo!

Veľkosť

Veľkosť kufra
M Hotovo!
Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Roncato Action 67 EXP čierny Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Roncato Action 67 EXP černá.
P-DC1-WEB16
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií