Dvojročná záruka teraz aj pre firmy AP+ plus nový vizuál

Roncato cestovný kufor SPIRIT, 79 cm, EXP., 4 kolieska, modrý

Zobraziť katalóg
Roncato cestovný kufor SPIRIT, 79 cm, EXP., 4 kolieska, modrý
4,5 2 hodnotení
Cestovný kufor škrupinový, objem 140 l (veľkosť L), teleskopické, bočné a horné držadlo, 4 kolieska, hmotnosť 4,2kg
Kód:  SPTrct328 Produktové číslo:  8008957477243

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Roncato cestovný kufor SPIRIT, 79 cm, EXP., 4 kolieska, modrý Predaj skončil

Roncato cestovný kufor SPIRIT, 79 cm, EXP., 4 kolieska, modrý

Nadčasová, elegantná, na štýlové cestovanie. Kolekcia Spirit talianskeho výrobcu Roncato spĺňa tie najnáročnejšie požiadavky na modernú batožinu. Model Roncato Spirit v pastelovo modrej farbe zaujme nielen svojím vzhľadom, ale aj svojou praktickosťou. Odolný škrupinový kufor disponuje štyrmi dvojitými kolieskami na pohodlnú prepravu, výsuvným nastaviteľným držadlom a tiež bočnou rukoväťou. Ponúka objem až 140 l. Ide teda o kufor veľkosti L. Celkový rozmer batožiny je 79 × 29 × 50 cm. Hmotnosť kufra je rovných 4 200 g. Každý kufor Roncato Spirit je navyše osadený bezpečnostným TSA zámkom, ktorý je zárukou najvyššej možnej ochrany.

Kľúčové vlastnosti cestovného kufra s TSA zámkom Roncato Spirit

  • Elegantný moderný dizajn cestovného kufra s TSA zámkom Roncato Spirit
  • Kufor vyrobený z odolnej a nepremokavej škrupiny
  • Veľký úložný priestor s vreckami na zips a sťahovacími popruhmi
  • Dvojité 360° otočné kolieska
  • Dvojcestný bezpečnostný zips s integrovaným TSA zámkom

Štýlové cestovanie a odolnosť kufra Roncato Spirit

Preč sú časy, kedy sme sa báli na letisku o svoju batožinu. Krásny dizajn v pastelových farbách len podčiarkuje výnimočnosť kufra Roncato Spirit. Je vyrobený z ľahkého a pružného polypropylénu, ktorý zabraňuje mechanickému poškodeniu i prieniku vody. Povrch kufra je veľmi flexibilný, teda zabraňuje ničeniu vnútri zbalených vecí. Vnútro kufra ponúka priestranné vrecká na zips a väčšiu úložnú časť zabezpečenú sťahovacími popruhmi.

Roncato Spirit


Kedykoľvek, kamkoľvek...

Prispôsobivé kolieska zaistia bezproblémový prejazd akýmkoľvek terénom. Každé dvojité koliesko je navyše otočné o 360°, takže dokonale kopíruje smer vašej chôdze. Kufor Roncato Spirit je ďalej vybavený dvojitou teleskopickou rukoväťou aj postranným držadlom na ľahšiu manipuláciu, napríklad pri nakladaní do auta. S kufrom možno cestovať za akéhokoľvek počasia. Škrupina je nepremokavá, preto sa nemusíte báť vyraziť na cesty ani za dažďa.

Roncato Spirit

Nie je vyplnený Alternatívny text k fotografii!



Bezpečnostný TSA zámok

Zámok TSA je dnes štandardom pre bezpečné cestovanie. Veľkou výhodou je možnosť uzamknutia oboch jazdcov zipsu. Zámky TSA vychádzajú z rovnomenného systému, s ktorým sa stretávame na väčšine letísk po celom svete. Systém TSA bol zavedený kvôli zvýšeniu bezpečnosti pasažierov po 11. septembri 2011. Bezpečnostní pracovníci skenujú každú batožinu putujúcu do lietadla s cieľom zistiť prítomnosť výbušných látok.


Parametre a špecifikácia

Farba
Modrá Hotovo!
Hmotnosť
4,2 kg Hotovo!
Objem
140 l Hotovo!
Výška
79 cm Hotovo!
Šírka
50 cm Hotovo!
Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Roncato cestovný kufor SPIRIT, 79 cm, EXP., 4 kolieska, modrý Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Roncato cestovní kufr SPIRIT, 79 cm, EXP., 4 kolečka, modrá. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Roncato SPIRIT utazóbőrönd, 79 cm, EXP., 4 kerék, kék.
P-DC1-WEB09
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií