Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Nákupy pod palcom s aplikáciou Alza

Roncato City Break 55 cm modrý

Zobraziť katalóg
Roncato City Break 55 cm modrý
Cestovný kufor , objem 48 l (veľkosť S), teleskopické a horné držadlo, 2 kolieska, rozmery 55×20×40 cm, hmotnosť 2000g
Kód:  SPTrct056 Produktové číslo:  8008957494141

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Roncato City Break 55 cm modrý

Aj batožina môže spájať eleganciu s účelnosťou. Kufor Roncato City Break 55 cm modrý oceníte pri objavovaní všetkých krás sveta. Hmotnosť tohto modelu je len 2000 g, takže sa nebudete unavovať vláčením ťažkej batožiny. Veľkosť S si bez problémov vezmete aj na palubu lietadiel ako príručnú batožinu. Vnútorný priestor s objemom 48 l sa výborne hodí na prevážanie základnej a najnutnejšej výbavy. Kufor vyrobený z textílie je správnym riešením pre cestovateľov, ktorí nechcú platiť daň za odolnosť v podobe väčšej váhy. Vďaka tomu, že textília umožňuje určité roztiahnutie, možno jednoducho kufor o niečo zväčšiť. Nech už v ňom chcete prenášať čokoľvek, cestovný kufor Roncato City Break 55 cm modrý perfektne ochráni vaše veci a už na prvý pohľad prekvapí nápaditým vzhľadom a množstvom funkcií.

Užitočný TSA zámok je pre obozretných cestovateľov nevyhnutný

Vďaka snahe o bezpečie leteckej prepravy je dnes bežné, že medzi právomoci agentov TSA na letiskách patrí nahliadnuť do podozrivej batožiny. Obvykle postačí skenovací prístroj, niekedy ale siahne personál letiska k prestrihnutiu zámku. Takzvané TSA zámky prirodzene možno otvoriť pomocou špeciálneho náčinia aj bez použitia násilia. Takto sa do kufra pozrú len poverení kontrolóri, nikto iný, nie je preto potrebné báť sa straty vecí. Cestovný kufor s TSA zámkom Roncato City Break 55 cm modrý úplne jednoducho uzamknete pomocou kotúčikov s číslami a môžete lietať bez najmenšej obavy.

Najdôležitejšie prednosti cestovného kufra Roncato City Break 55 cm modrý

  • Kufor má dvojicu koliesok, ktoré netrčia z tela kufra – nehrozí teda, že sa vám ohnú a nezväčšujú zbytočne veľkosť batožiny
  • Menovka veľmi pomôže pri identifikácii kufra na jazdiacom páse pri výdaji batožín
  • Držadlo pomáha s manipuláciou na cestách

Parametre a špecifikácia

Hmotnosť
2 kg Hotovo!
Objem
48 l Hotovo!
Výška
55 cm Hotovo!
Šírka
40 cm Hotovo!
Dĺžka/hĺbka
20 cm Hotovo!
Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Roncato City Break 55 cm modrý Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Roncato City Break 55 cm modrá. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Roncato City Break 55 cm, kék.
P-DC1-WEB02
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií