AlzaPlus+ sport Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

Roncato City Break 55 cm svetlo modrý

Zobraziť katalóg
Roncato City Break 55 cm svetlo modrý
Cestovný kufor , objem 48 l (veľkosť S), teleskopické a horné držadlo, 2 kolieska, hmotnosť 2kg
Kód:  SPTrct058 Produktové číslo:  8008957494165

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Roncato City Break 55 cm svetlo modrý Predaj skončil

Roncato City Break 55 cm svetlo modrý

Dizajnovo veľmi originálny kufor Roncato City Break 55 cm svetlo modrý je ideálny pre cestovateľov telom aj dušou. Jeho váha činí iba 2 kg, takže sa na cestách nepotrápite. Veľkosť S vám bude vyhovovať, ak zháňate kufor ako príručnú batožinu. Objem vnútorného priestoru 48 l je dostačujúci na prevoz toho najnutnejšieho. Textilný materiál kufra je ideálnym riešením pre tých, ktorí priamo vyžadujú čo najnižšiu hmotnosť batožiny. Vďaka tomu, že textília umožňuje určité roztiahnutie, je jednoduché objem kufra mierne zväčšiť. Nech už máte namierené kamkoľvek, kufor Roncato City Break 55 cm svetlo modrý vám splní všetky cestovné potreby a navyše stopercentne poteší nevšedným dizajnom a zároveň aj úžitkovými vlastnosťami a ergonómiou.

Šikovný TSA zámok je pre obozretných cestovateľov nevyhnutný

Kvôli zvýšenej bezpečnosti je bežné, že je právomocou personálu na letiskách skontrolovať ľubovoľnú batožinu. Zvyčajne si kontrola vystačí so skenerom, občas ale dôjde k násilnému otvoreniu zámku pri dôkladnejšej kontrole. Zámky typu TSA pravdaže možno otvoriť pomocou špeciálneho náčinia aj bez použitia násilia. Nikto neautorizovaný by sa samozrejme do kufra dostať nemal, nie je preto potrebné báť sa straty vecí. Cestovný kufor s TSA zámkom Roncato City Break 55 cm svetlo modrý teda jednoducho zopnete zipsy trojmiestnym kódom a zámok kufra nebudete musieť už nikdy riešiť.

Hlavné prvky kufra Roncato City Break 55 cm svetlo modrý

  • Kufor dostal do výbavy dvojicu koliesok, takže vás váha prevážaných vecí nemusí trápiť
  • Menovka sa môže hodiť pri hľadaní kufra na letiskovom páse
  • Integrované držadlo pomáha s manipuláciou na cestách

Parametre a špecifikácia

Hmotnosť
2 kg Hotovo!
Objem
48 l Hotovo!
Výška
55 cm Hotovo!
Šírka
40 cm Hotovo!
Dĺžka/hĺbka
20 cm Hotovo!
Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Roncato City Break 55 cm svetlo modrý Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Roncato City Break 55 cm světle modrá. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Roncato City Break 55 cm, világoskék.
P-DC1-WEB01
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií