Dňa 11.5.2024 (sobota) nebude možné na pobočke Alza Nitra vyzvihovať objemný tovar z dôvodu konajúcej sa akcie s hasičmi na parkovisku.

Roncato City Break 63 cm modrý

Zobraziť katalóg
Roncato City Break 63 cm modrý
5 1 hodnotení
Cestovný kufor , objem 78 l (veľkosť M), teleskopické, bočné a horné držadlo, 4 kolieska, rozmery 63×27×44 cm, hmotnosť 3200g
Kód:  SPTrct065 Produktové číslo:  8008957494233

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Roncato City Break 63 cm modrý


Cestovný kufor Roncato City Break 63

Aj batožina môže spájať eleganciu s účelnosťou. Kufor Roncato City Break 63 cm modrý poteší každého, kto má aspoň kúsok cestovateľskej duše. Celkový objem je 78 l, a preto sa skvele hodí aj na cestovanie s kopou vecí. Textilná vrstva na povrchu kufra je ideálnym riešením pre cestovateľov, ktorí batožinu len minimálne prevážajú v nákladnom priestore lietadla, poprípade si jej bezpečie poistia zabalením do fólie. Kvôli tomu, že sa dá textília trochu roztiahnuť, možno kufor nadrobno prispôsobiť zabaleným veciam. Modrá farba kufra len prirodzene dopĺňa jeho celkový vzhľad. Či už cestujete na chvíľu alebo na viac dní, cestovný kufor s TSA zámkom Roncato City Break 63 cm splní všetko, čo od neho očakávate, a k tomu prekvapí svojím nevšedným prevedením aj funkčnou stránkou a príjemným užívaním.

Kľúčové prvky cestovného kufra Roncato City Break 63 cm – modrý

  • Štyri kolieska pre hladký presun
  • Menovka je dôležitá pri hľadaní medzi podobnými modelmi kufrov
  • Pridané držadlo predchádza preťažovaniu chrbta
  • Objem 78 l

Dôležitý TSA zámok je spoľahlivou ochranou pred krádežami

Na elimináciu najrôznejších rizík je od 11. 9. 2001 bežné, že personál na letisku môže batožinu otvoriť a jej obsah skontrolovať. Batožiny sú väčšinou skenované, sem-tam je ale nutné fyzicky prelomiť zámok na kufri. Zámky s dodatkom TSA však pomocou špeciálneho náčinia možno otvoriť aj bez použitia násilia. Týmto spôsobom sa do kufrov dostane len personál letiska, nie je preto potrebné báť sa straty vecí. Cestovný kufor s TSA zámkom Roncato City Break 63 cm rýchlo zopnete trojznakovým bezpečnostným kódom a môžete lietať bez najmenšej obavy.


Parametre a špecifikácia

Hmotnosť
3,2 kg Hotovo!
Objem
78 l Hotovo!
Výška
63 cm Hotovo!
Šírka
44 cm Hotovo!
Dĺžka/hĺbka
27 cm Hotovo!
Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Roncato City Break 63 cm modrý Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Roncato City Break 63 cm modrá. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Roncato City Break 63 cm, kék.
P-DC1-WEB06
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií