PET Aplikace

Roncato Fusion 55 červený

Zobraziť katalóg
Roncato Fusion 55 červený
Cestovný kufor – škrupinový veľkosť S; 4 kolieska; objem: 41l; rozmery: 55×40×20cm; hmotnosť: 2.4kg
Kód:  SPTrct12 Produktové číslo:  8008957473511

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Roncato Fusion 55 červený

Vyrazte na cesty štýlovo a s eleganciou. Kufor Roncato Fusion 55 červený oceníte pri objavovaní všetkých krás sveta. Hmotnosť tohto kufra sa zastavila na len 2400 kg, cestovanie tak nebude pripomínať posilňovňu. Veľkosť S je ideálna, ak potrebujete kvôli lietaniu príručnú batožinu. Celkový objem kufra 41 l sa hodí tak akurát na prevoz najnutnejších vecí. Kufor pokrýva škrupina, ktorá je mimoriadne vhodnou voľbou predovšetkým vďaka vyššej odolnosti než dosahujú alternatívne používané textílie. Takže sa nemusíte báť poškodenia uložených vecí. Červená farba krásne završuje celkový dojem. Či už cestujete do väčších diaľok, cestovný kufor Roncato Fusion 55 červený perfektne ochráni vaše veci a hneď od začiatku každého nadchne nevšedným dizajnom a zmyslom pre funkčnosť, pohodlie aj ergonómiu.

Praktický TSA zámok je dôležitý pre bezpečie uložených vecí

Kvôli snahe o maximálne bezpečie letov je dnes bežne zavedené, že patrí medzi právomoci letiskového personálu batožinu veľmi starostlivo kontrolovať. Batožina sa väčšinou preverí skenovacím prístrojom, občas sa však musí kontrolór pozrieť dovnútra sám a zámok pritom zničí. Zámky s certifikáciou TSA samozrejme možno otvoriť špeciálnym kľúčom, ktorý patrí do výbavy letiskového personálu. Týmto spôsobom sa do kufrov dostane len personál letiska, o svoje veci sa báť nemusíte. Cestovný kufor s TSA zámkom Roncato Fusion 55 červený teda jednoducho zopnete zipsy kódom troch čísel a zabezpečenie na vysokej úrovni vás upokojí.

Hlavné vlastnosti cestovného kufra Roncato Fusion 55 červený

  • Kufor dostal štyri vlastné kolieska, takže nie je problém prevážať aj veľmi ťažké veci
  • Pripojené držadlo premení kufor na skutočne variabilnú batožinu ideálnu na dlhé cesty
  • Popruhy šité do kríža vám umožnia lepšie zorganizovať uložené vecí

Parametre a špecifikácia

Hmotnosť
2,4 kg Hotovo!
Objem
41 l Hotovo!
Výška
55 cm Hotovo!
Šírka
40 cm Hotovo!
Dĺžka/hĺbka
20 cm Hotovo!
Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Roncato Fusion 55 červený Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Roncato Fusion 55 červená. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Roncato Fusion 55, piros.
P-DC1-WEB06
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií