Roncato kufor THUNDER 77 cm, 4 kolieska, EXP., červený

Zobraziť katalóg
Roncato kufor THUNDER 77 cm, 4 kolieska, EXP., červený
Cestovný kufor , objem 122 l (veľkosť L), teleskopické, bočné a horné držadlo, 4 kolieska, hmotnosť 3,8kg
Kód:  SPTrct111 Produktové číslo:  42317189

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Roncato kufor THUNDER 77 cm, 4 kolieska, EXP., červený Predaj skončil

Roncato kufor THUNDER 77 cm, 4 kolieska, EXP., červený

Chcete, aby bolo vaše cestovanie elegantné a praktické? Kufor Roncato kufor THUNDER 77 cm, 4 kolieska, EXP., červený poteší každého, kto má aspoň kúsok cestovateľskej duše. Celkový objem vnútorného priestoru 122 l poskytuje priestoru viac než dosť, nemusíte sa teda pri balení ničím obmedzovať. Pri výbere kufra je dôležitým parametrom použitý materiál. Textília je praktickým riešením pre tých, ktorí dávajú na prvé miesto nízku hmotnosť batožiny. Vzhľadom k roztiahnutiu textílie možno jednoducho kufor o trochu prispôsobiť baleným veciam. Červená farba len završuje celkový dojem. Kamkoľvek vyrazíte, cestovný kufor Roncato kufor THUNDER 77 cm, 4 kolieska, EXP., červený bude spoločníkom, na ktorého je spoľahnutie a navyše ihneď ohromí svojím premysleným spracovaním a množstvom funkcií.

Praktický TSA zámok ochráni vaše veci pred zlodejmi

Pre väčšiu bezpečnosť letov musíme brať na vedomie, že medzi právomoci agentov TSA na letiskách patrí kontrolovať obsah kufrov s cieľom likvidácie napr. prípadných výbušnín. Batožina sa väčšinou preverí skenovacím prístrojom, občas ale dôjde k násilnému otvoreniu zámku pri dôkladnejšej kontrole. Zámky typu TSA samozrejme ochranka otvorí špeciálnym certifikovaným kľúčom. Nepovolané osoby sa do kufra samozrejme nedostanú, stále je teda zabezpečené dostatočné bezpečie vašich vecí. Cestovný kufor s TSA zámkom Roncato kufor THUNDER 77 cm, 4 kolieska, EXP., červený bezpečne uzamknete trojmiestnym kódom a všetky veci sú razom v bezpečí.

Zásadné parametre cestovného kufra Roncato kufor THUNDER 77 cm, 4 kolieska, EXP., červený

  • Kufor dostal štyri kolieska, ľahko sa s ním preto manipuluje
  • Držadlo, ktoré na kufri nájdete, zjednoduší manipuláciu a uľaví chrbtu

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Roncato kufor THUNDER 77 cm, 4 kolieska, EXP., červený Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Roncato kufr THUNDER 77 cm, 4 kolečka, EXP., červená. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Roncato Koffer THUNDER 77 cm, 4 Räder, EXP., Rot. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Roncato Koffer THUNDER 77 cm, 4 Räder, EXP., Rot. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Roncato THUNDER bőrönd, 77 cm, 4 kerék, EXP., piros.
P-DC1-WEB19
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií