Roncato kufor THUNDER 77 cm, 4 kolieska, EXP., modrý

Zobraziť katalóg
Roncato kufor THUNDER 77 cm, 4 kolieska, EXP., modrý
Cestovný kufor , objem 122 l (veľkosť L), teleskopické, bočné a horné držadlo, 4 kolieska, hmotnosť 3,8kg
Kód:  SPTrct112 Produktové číslo:  8008957474877

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Roncato kufor THUNDER 77 cm, 4 kolieska, EXP., modrý Predaj skončil

Roncato kufor THUNDER 77 cm, 4 kolieska, EXP., modrý

Vyrazte na cesty štýlovo a s eleganciou. Kufor Roncato kufor THUNDER 77 cm, 4 kolieska, EXP., modrý oceníte na cestách na dovolenku aj za prácou. Vnútorný objem 122 l znamená veľkú kopu voľného miesta, môžete teda vziať aj to, čo by ste inak kvôli miestu museli nechať doma. Textília na povrchu kufra je najlepšou voľbou pre cestovateľov, ktorí zháňajú ľahkú batožinu za skvelú cenu. Vďaka poddajnosti textílie by nemal byť problém objem kufra o kúsok rozšíriť. Modrá farba kufra je len posledným kamienkom tvoriacim pomyselný vrchol. Či už odchádzate na okamih alebo na dlhú dobu, cestovný kufor Roncato kufor THUNDER 77 cm, 4 kolieska, EXP., modrý splní všetko, čo od neho očakávate, a k tomu od prvej chvíle oslní krásnym a premysleným vyhotovením aj dôrazom na funkčnosť a ergonómiu.

Šikovný TSA zámok výrazne znižuje riziko vykradnutia kufra

Kvôli zvýšenej bezpečnosti musíme dnes počítať s tým, že je v moci personálu letísk kontrolovať každú batožinu, ktorá sa prepravuje na palube lietadla. Najčastejšie je batožina prehliadnutá skenerom, občas je ale personál nútení násilím otvoriť klasický zámok kufra a pozrieť sa dovnútra. Tzv. TSA zámky pravdaže možno otvoriť špeciálnym kľúčom, ktorý patrí do výbavy letiskového personálu. Nikto nepovolaný sa do kufra nedostane, prístup má len personál letiska, stále je teda zabezpečené dostatočné bezpečie vašich vecí. Cestovný kufor s TSA zámkom Roncato kufor THUNDER 77 cm, 4 kolieska, EXP., modrý teda jednoducho zamknete pomocou troch číselných kotúčov a nemusíte sa báť ani zlodejov, ani poškodenia letiskovým personálom.

Najdôležitejšie znaky kufra Roncato kufor THUNDER 77 cm, 4 kolieska, EXP., modrý

  • Kufor dostal štyri kolieska, manipulácia s ním je veľmi jednoduchá
  • Vstavané držadlo premení kufor na skutočne variabilnú batožinu ideálnu na dlhé cesty

Parametre a špecifikácia

Farba
Modrá Hotovo!
Hmotnosť
3,8 kg Hotovo!
Objem
122 l Hotovo!
Výška
77 cm Hotovo!
Šírka
50 cm Hotovo!
Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Roncato kufor THUNDER 77 cm, 4 kolieska, EXP., modrý Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Roncato kufr THUNDER 77 cm, 4 kolečka, EXP., modrá. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Roncato Koffer THUNDER 77 cm, 4 Räder, EXP., Blau. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Roncato Koffer THUNDER 77 cm, 4 Räder, EXP., Blau. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Roncato THUNDER bőrönd, 77 cm, 4 kerék, EXP., kék.
P-DC1-WEB16
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií