Dvojročná záruka teraz aj pre firmy Aplikace

Roncato Spirit 79 cm čierny

Zobraziť katalóg
Roncato Spirit 79 cm čierny
Cestovný kufor škrupinový, objem 140 l (veľkosť L), teleskopické, bočné a horné držadlo, 4 kolieska, hmotnosť 4,2kg
Kód:  SPTrct44a Produktové číslo:  8008957477205

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Roncato Spirit 79 cm čierny

Nadčasová, elegantná, na štýlové cestovanie. Kolekcia Spirit talianskeho výrobcu Roncato spĺňa tie najnáročnejšie požiadavky na modernú batožinu. Model Roncato Spirit v pastelovo čiernej farbe zaujme nielen svojím vzhľadom, ale aj svojou praktickosťou. Odolný škrupinový kufor disponuje štyrmi dvojitými kolieskami na pohodlnú prepravu, výsuvným nastaviteľným držadlom a tiež bočnou rukoväťou. Ponúka objem až 140 l. Ide teda o kufor veľkosti L. Celkový rozmer batožiny je 79 × 29 × 50 cm. Hmotnosť kufra je rovných 4 200 g. Každý kufor Roncato Spirit je navyše osadený bezpečnostným TSA zámkom, ktorý je zárukou najvyššej možnej ochrany.

Kľúčové vlastnosti cestovného kufra s TSA zámkom Roncato Spirit

  • Elegantný moderný dizajn cestovného kufra s TSA zámkom Roncato Spirit
  • Kufor vyrobený z odolnej a nepremokavej škrupiny
  • Veľký úložný priestor s vreckami na zips a sťahovacími popruhmi
  • Dvojité 360° otočné kolieska
  • Dvojcestný bezpečnostný zips s integrovaným TSA zámkom

Štýlové cestovanie a odolnosť kufra Roncato Spirit

Preč sú časy, kedy sme sa báli na letisku o svoju batožinu. Krásny dizajn v pastelových farbách len podčiarkuje výnimočnosť kufra Roncato Spirit. Je vyrobený z ľahkého a pružného polypropylénu, ktorý zabraňuje mechanickému poškodeniu i prieniku vody. Povrch kufra je veľmi flexibilný, teda zabraňuje ničeniu vnútri zbalených vecí. Vnútro kufra ponúka priestranné vrecká na zips a väčšiu úložnú časť zabezpečenú sťahovacími popruhmi.

Roncato Spirit


Kedykoľvek, kamkoľvek...

Prispôsobivé kolieska zaistia bezproblémový prejazd akýmkoľvek terénom. Každé dvojité koliesko je navyše otočné o 360°, takže dokonale kopíruje smer vašej chôdze. Kufor Roncato Spirit je ďalej vybavený dvojitou teleskopickou rukoväťou aj postranným držadlom na ľahšiu manipuláciu, napríklad pri nakladaní do auta. S kufrom možno cestovať za akéhokoľvek počasia. Škrupina je nepremokavá, preto sa nemusíte báť vyraziť na cesty ani za dažďa.

Roncato Spirit


Bezpečnostný TSA zámok

Zámok TSA je dnes štandardom pre bezpečné cestovanie. Veľkou výhodou je možnosť uzamknutia oboch jazdcov zipsu. Zámky TSA vychádzajú z rovnomenného systému, s ktorým sa stretávame na väčšine letísk po celom svete. Systém TSA bol zavedený kvôli zvýšeniu bezpečnosti pasažierov po 11. septembri 2011. Bezpečnostní pracovníci skenujú každú batožinu putujúcu do lietadla s cieľom zistiť prítomnosť výbušných látok.


Parametre a špecifikácia

Hmotnosť
4,2 kg Hotovo!
Objem
140 l Hotovo!
Výška
79 cm Hotovo!
Šírka
50 cm Hotovo!
Dĺžka/hĺbka
29 cm Hotovo!

Hmotnosť

Hmotnosť
4,2 kg Hotovo!

Objem

Objem
140 l Hotovo!

Rozmery (V × Š × H)

Výška
79 cm Hotovo!
Šírka
50 cm Hotovo!
Dĺžka/hĺbka
29 cm Hotovo!

Veľkosť

Veľkosť kufra
L Hotovo!

Veľkosť

Veľkosť kufra
L Hotovo!
Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Roncato Spirit 79 cm čierny Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Roncato Spirit 79cm černá. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Roncato Spirit 79cm fekete.
P-DC1-WEB07
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií