Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

Roncato Young modrý

Zobraziť katalóg
Roncato Young modrý
4,0 3 hodnotení
Cestovný kufor , objem 48 l (veľkosť S), teleskopické a horné držadlo, 2 kolieska, rozmery 55×20×40 cm, hmotnosť 2000g
Kód:  SPTrct99 Produktové číslo:  8008957470497

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Roncato Young modrý

Chcete cestovať štýlovo? Kufor Roncato Young modrý prináša všetko, čo vám pri vašej starej batožine chýba. Váha kufra je len 2000 g, nemusíte sa s ním teda nijako zvlášť ťahať. Veľkosť S zodpovedá rozmerom pre príručnú batožinu. Vnútorný objem 48 l vám bude stačiť na prevážanie základnej a najnutnejšej výbavy. Povrch kufra z textílie je výborným riešením pre cestovateľov, ktorí hľadia viac na pohodlie s ľahšou batožinou. Vďaka istej poddajnosti každej textílie možno objem kufra ľahko ľahko prispôsobiť baleným veciam. Modrá farba kufra už len uceľuje dokonalý dojem. Nech už cestujete kamkoľvek, cestovný kufor Roncato Young modrý splní všetko, čo od neho očakávate, a k tomu už od začiatku ohromí nevšedným vzhľadom a praktickou funkčnosťou s dôrazom na ergonómiu.

Šikovný TSA zámok ochráni vaše veci pred zlodejmi

Kvôli snahe o bezpečnejšiu leteckú prepravu je dnes nutné počítať s tým, že je právomocou personálu na letiskách batožinu otvoriť, ak existuje podozrenie z prevozu nebezpečných látok. Zvyčajne nie je potrebné kufor otvoriť, tu a tam samozrejme kontrolór zničí zámok, aby sa do kufra sám dostal. Tzv. TSA zámky pravdaže netreba ničiť, ochranka má špeciálny kľúč. Nikto iný sa k vašim veciam samozrejme nedostane, stále je teda zabezpečené dostatočné bezpečie vašich vecí. Cestovný kufor s TSA zámkom Roncato Young modrý teda jednoducho zabezpečíte pomocou malých kotúčikov s číslami a obavy môžete hodiť za hlavu.

Dôležité parametre kufra Roncato Young modrý

  • Kufor má dvojicu koliesok, ktoré sú veľmi odolné
  • Pridaná menovka sa bude hodiť v prípade, že by sa vaša batožina nedopatrením stratila
  • Držadlo odľahčí chrbát
  • Dva pridané popruhy vám prídu vhod pri balení

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Roncato Young modrý Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Roncato Young modrá. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Roncato Young, kék.
P-DC1-WEB11
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií