Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

AlzaBoxy Q1 Aplikace

Rossignol Airis Zeiss black

Zobraziť katalóg
Rossignol Airis Zeiss black
Lyžiarske okuliare – určené do polojasného počasia, sférický tvar zorníka, zrkadlový typ zorníka, VLT 30%, sezóna 2018/2019
Kód:  SPTross273 Produktové číslo:  3607682501923

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Rossignol Airis Zeiss black Predaj skončil

Rossignol Airis Zeiss black

Rossignol Airis Zeiss black sú dámske lyžiarske okuliare, ktoré dokonale ochránia na svahu vaše oči. Okuliare vynikajú moderným bezrámovým vyhotovením a sférickými sklami Zeiss, ktoré poskytujú úplne čistú viditeľnosť, a to aj pri premenlivých svetelných podmienkach. Maximálne pohodlie aj v prípade celodenného lyžovania vám zaručí príjemná fleecová pena a elastický popruh umožňujúci dvojité nastavenie. Bezrámový dizajn zabezpečuje optimálny tlak okuliarov na tvár a ponúka precíznejšiu kompatibilitu s prilbou.

    

Kľúčové vlastnosti lyžiarskych okuliarov Rossignol Airis Zeiss black

  • Dámske lyžiarske okuliare
  • Moderný bezrámový dizajn
  • So sférickými sklami Zeiss
  • Fleecová pena pre maximálne pohodlie
  • Určené do polojasného počasia
  • Farebné vyhotovenie okuliarov: čierno-zelené
    

Unikátne sférickésklá Zeiss

Lyžiarske okuliare Rossignol Airis Zeiss sú vybavené sférickými sklami, ktoré sú tvarované vstrekovaním. Oblý tvar kopíruje tvar sietnice, vďaka čomu redukuje optické skreslenie a zostruje videnie. Špeciálne Zeiss sklá boli vyvinuté na poskytnutie maximálnej kvality videnia. Vďaka nim budete presne vnímať zmeny terénu a prekážky na svahu, a to aj pri premenlivých svetelných podmienkach. Samozrejmosťou je aj UV ochrana, ktorá ochráni vaše oči pred škodlivým žiarením. Rossignol Airis Zeiss black sú špičkové lyžiarske okuliare, ktoré vám poskytnú dokonalé pohodlie a vysoký stupeň ochrany.


Parametre a špecifikácia

Určené pre
Ženy Hotovo!
Tvar zorníka
Sférický Hotovo!
Typ zorníka
Zrkadlový Hotovo!
VLT
30 Hotovo!
Veľkosť
M Hotovo!

Určenie

Určené pre
Ženy Hotovo!

Zorník

Tvar zorníka
Sférický Hotovo!
Typ zorníka
Zrkadlový Hotovo!

VLT

VLT
30 Hotovo!

Veľkosť

Veľkosť
M Hotovo!

Sezóna

Sezóna
2018/2019 Hotovo!
Viac parametrov
Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Rossignol Airis Zeiss black Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Rossignol Airis Zeiss black.
P-DC1-WEB13
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií