Ospravedlňujeme sa, ale z technických príčin sa momentálne na našich pobočkách môže vyzdvihnutie objednávky časovo predĺžiť. Na oprave usilovne pracujeme. Ďakujeme za pochopenie.

AP+ nový vizuál Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

Rossignol Allspeed Pro 100 veľkosť 42 EU/ 270 mm

Zobraziť katalóg
Rossignol Allspeed Pro 100 veľkosť 42 EU/ 270 mm
Lyžiarky – pre mužov, tvrdosť topánky (flexia): 100, typ lyžiarov: športový, typ lyžiarskej topánky: all mountain, šírka skeletu v priehlavku: 100mm, sezóna: 2018/2019, vnútorná topánka: custom optisensor, skelet: SENSOR BLADE
Kód:  SPTross125 Produktové číslo:  RBG2090.A

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Rossignol Allspeed Pro 100 veľkosť 42 EU/ 270 mm Predaj skončil

Rossignol Allspeed Pro 100 veľkosť 42 EU/ 270 mm

?Rossignol Allspeed Pro 100 sú pánske lyžiarske topánky určené predovšetkým pre športových lyžiarov. Topánky sú vybavené flexiou 100 a šírkou skeletu 100 mm. Vnútorná topánka Custom OptiSensor Thinsulate Platinum zaistí jedinečný komfort, oporu a vynikajúcu tepelnú izoláciu. Veľmi tenké vlákna dokonale obalia nohu a zlepšia tak nielen pohodlie, ale aj cit. Topánku je navyše možné v oblasti členku prispôsobiť teplom. 4 hliníkové pracky s nastaviteľnými zubami umožnia vynikajúce spevnenie. Rossignol Allspeed Pro 100 sú s ohľadom na svoje vlastnosti a použité technológie zárukou presnosti, jedinečnej energie a komfortu.

Kľúčové vlastnosti Rossignol Allspeed Pro 100 vo veľkosti 42 EU/270 mm

  • Pánske lyžiarske topánky
  • Určené pre športových lyžiarov
  • Skelet so šírkou 100 mm
  • Vnútorná topánka Custom OptiSensor Thinsulate Platinum zaistí tepelnú izoláciu a komfort
  • 4 hliníkové pracky pre dokonalé spevnenie
  • Rossignol Allspeed Pro 100 s technológiou Sensor Blade
  • Možnosť nastavenia flexie
  • Vďaka Rocker Sole pohodlná chôdza
  • Farebné vyhotovenie: zeleno-bielo-čierne

Technológia Sensor Blade pre efektívnejšie jazdu

Rossignol Allspeed Pro 100 sú opatrené technológiami, ktoré robia jazdu na svahu ešte efektívnejšiu a výkonnejšiu. Jednou z nich je technológia Sensor Blade, ktorej cieľom je eliminovať prebytočný materiál, znižovať hmotnosť skeletu a zvyšovať torznú tuhosť. Skelet, ktorý je asymetricky tvarovaný, navyše pomáha prenášať energiu do topánky, čím optimalizuje prenos energie priamo do lyže.

Možnosť nastavenia flexie aj pohodlná chôdza

Flex Adjustment je ďalšia z technológií, ktorou sú Rossignol Allspeed Pro 100 vybavené. Možnosť nastaviť flexiu v zadnej časti zaistí ešte viac energie a pohodlia, čím prispeje aj k lepšiemu výkonu. Topánky tak budú prispôsobené priamo na mieru vašim potrebám. Lyžiarske topánky a ich kompatibilita s Rocker podrážkami umožňuje pohodlnú chôdzu bez toho, aby došlo k nechcenému uvoľneniu viazania. Rossignol Allspeed Pro 100 sú skvelou voľbou pre všetkých športových lyžiarov, ktorí od svojich lyžiarskych topánok očakávajú vysokú kvalitu a výkon.

Veľkosť:
42 EU

Parametre a špecifikácia

Sezóna

Sezóna
2018/2019 Hotovo!

Veľkosť topánok

EU
42 Hotovo!
Mondopoint
270 mm Hotovo!
Šírka skeletu
100 Hotovo!

Materiál

Materiál skeletu
Sensor Blade Hotovo!
Materiál výstelky
custom optisensor Hotovo!
Viac parametrov
Poznámka:
» Všetky pánske lyžiarky

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Rossignol Allspeed Pro 100 veľkosť 42 EU/ 270 mm Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Rossignol Allspeed Pro 100 vel. 42 EU/ 270 mm.
P-DC1-WEB13
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií