AlzaPlus+ sport Star Wars

Rossignol Allspeed Pro 120

Zobraziť katalóg
Rossignol Allspeed Pro 120
Lyžiarky – pre mužov, tvrdosť topánky (flexia): 120, typ lyžiarov: výkonnostný, typ lyžiarskej topánky: all mountain, šírka skeletu v priehlavku: 100mm, sezóna: 2018/2019, vnútorná topánka: custom optisensor, skelet: SENSOR BLADE
Kód:  SPTross120nad Produktové číslo:  SPTross120nad

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Rossignol Allspeed Pro 120 Predaj skončil

Rossignol Allspeed Pro 120

Rossignol Allspeed Pro 120 sú pánske lyžiarske topánky určené pre silných, výkonnostných lyžiarov. Topánky sú vybavené flexiou 120, ktorá sa vyznačuje vynikajúcou presnosťou pri vedení lyží a šírkou skeletu 100 mm. Vnútorná topánka Custom OptiSensor Thinsulate Platinum zaistí jedinečný komfort, oporu a skvelú tepelnú izoláciu. Veľmi tenké vlákna dokonale obalia nohu a zlepšia tak nielen pohodlie, ale aj cit. Táto ľahká syntetická izolácia vyniká tiež svojou pružnosťou a schopnosťou pohlcovať pachy. 4 mikrometrické nastaviteľné a veľmi odolné hliníkové pracky, ktorých dĺžka sa upravuje utiahnutím či povolením, dokonale spevnia topánku. Pracky sú orientované v diagonálnom smere, vďaka čomu poskytujú ešte efektívnejšie stiahnutie skeletu. Rossignol Allspeed Pro 120 sú s ohľadom na svoje vlastnosti a použité technológie zárukou presnosti, výkonu, jedinečnej energie a komfortu.

Kľúčové vlastnosti Rossignol Allspeed Pro 120

  • Pánske lyžiarske topánky
  • Určené pre silných výkonnostných lyžiarov
  • Flexia 120 s vynikajúcou presnosťou pri vedení lyží
  • Skelet so šírkou 100 mm
  • Vnútorná topánka Custom OptiSensor Thinsulate Platinum zaistí tepelnú izoláciu a komfort
  • 4 odolné hliníkové pracky na dokonalé spevnenie
  • Rossignol Allspeed Pro 120 s technológiou Sensor Blade
  • Možnosť nastavenia flexie
  • Vďaka Rocker Sole pohodlná chôdza
  • Farebné vyhotovenie: červeno-bielo-čierne

Technológia Sensor Blade na efektívnejšiu jazdu

Rossignol Allspeed Pro 120 sú vybavené technológiami, ktoré jazdu na svahu robia ešte efektívnejšou a výkonnejšou. Jednou z nich je technológia Sensor Blade, ktorej cieľom je eliminovať prebytočný materiál, znižovať hmotnosť skeletu a zvyšovať torznú tuhosť. Skelet, ktorý je asymetricky tvarovaný, navyše pomáha prenášať energiu do topánky, čím optimalizuje prenos energie priamo do lyže.

Možnosť nastavenia flexie aj pohodlná chôdza

Flex Adjustment je ďalšia z technológií, ktorou sú Rossignol Allspeed Pro 120 vybavené. Možnosť nastaviť flexiu v zadnej časti zaistí ešte viac energie, pohodlia a tým prispeje aj k lepšiemu výkonu. Topánky tak budú prispôsobené priamo na mieru vašim potrebám. Lyžiarske topánky a ich kompatibilita s Rocker podrážkami umožňujú pohodlnú chôdzu bez toho, aby došlo k nechcenému uvoľneniu viazania. Rossignol Allspeed Pro 120 sú skvelou voľbou pre všetkých skúsených lyžiarov, pre ktorých je na svahu dôležitá presnosť, výkon i sila.

Veľkosti:
41, 42, 43, 44 a 46 EU

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Rossignol Allspeed Pro 120 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Rossignol Allspeed Pro 120.
P-DC1-WEB17
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií