Ospravedlňujeme sa, ale z technických príčin sa momentálne na našich pobočkách môže vyzdvihnutie objednávky časovo predĺžiť. Na oprave usilovne pracujeme. Ďakujeme za pochopenie.

Dvojročná záruka teraz aj pre firmy Nákupy pod palcom s aplikáciou Alza

Rossignol Pure Pro 80

Zobraziť katalóg
Rossignol Pure Pro 80
Lyžiarky – pre ženy, tvrdosť topánky (flexia): 80, typ lyžiarov: športový, typ lyžiarskej topánky: all mountain, šírka skeletu v priehlavku: 100mm, sezóna: 2018/2019, vnútorná topánka: WOMEN CUSTOM OPTISENSOR, skelet: SENSOR BLADE
Kód:  SPTross141nad Produktové číslo:  SPTross141nad

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Rossignol Pure Pro 80

Dámske športové lyžiarske topánky Pure Pro 80 od jedného z najvýznamnejších výrobcov lyžiarskeho vybavenia, Rossignol. Kvalitné spracovanie vnútornej časti topánky v podobe vlnenej izolácie Women Custom Optisensor T3 Merino Wool sa postará, aby vaše nohy boli vždy v suchom a teplom prostredí. Rozdielovým prvkom týchto lyžiarskych topánok je predovšetkým možnosť nastavenia tvrdosti skeletu podľa vašich potrieb. Ľahkosť týchto topánok je potom zaručená skeletom Sensor Blade. Tieto topánky sú unikátne svojím špeciálnym tvarom kopyta, dokonale prispôsobeným pre ženy so šírkou stredného stupňa 100 mm a tiež podrážkami Grip Walk.

Kľúčové vlastnosti dámskych lyžiarskych topánok Rossignol Pure Pro 80

  • Dámske športové lyžiarske topánky typu All Mountain
  • Rossignol Pure Pro 80 v štýlovom čiernom vyhotovení so striebornými detailmi
  • Kvalitné spracovanie vnútornej i vonkajšej časti topánok z polyuretánu
  • Vlnená izolácia Women Custom Optisensor T3 Merino Wool
  • Jednoduché nastavenie tvrdosti skeletu Sensor Blade
  • Podrážky Grip Walk so zosilnenou a zaoblenou vrstvou na špičke
  • Zosilnená päta pre perfektnú fixáciu
  • Flex index 80
  • Sezóna 2018/2019
  • Na výber z mnohých rôznych veľkostí

Nastaviteľný skelet Sensor Blade

U lyžiarskych topánok Rossignol Pure Pro 80 si jednoducho nastavíte pomocou skrutiek tvrdosť flexie skeletu podľa vašich aktuálnych potrieb pre dosiahnutie požadovaného výkonu. Technológia Sensor Blade zaručuje maximálnu ľahkosť lyžiarskych topánok a pomáha k dosiahnutiu vysokého športového výsledku. Štruktúra skeletu sa stará o precízne rozloženie energie a zaručuje presné ovládanie.

Izolácia Women Custom Optisensor T3 Merino Wool

Vnútorné topánky Women Custom Optisensor T3 s vlnenou izoláciou Merino Wool majú pozitívny vplyv na izoláciu a oporu vášho chodidla, navyše sa prispôsobia každému tvaru chodidla. Vysoká priedušnosť materiálu spolu s perfektnou izoláciou zaistí, že vaše nohy budú vždy v suchu a teple. Môžete sa tak sústrediť len na zjazd a dosiahnuť lepší výkon. Navyše ide o materiál, ktorý pohlcuje zápach a veľmi ľahko sa čistí.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Rossignol Pure Pro 80 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Rossignol Pure Pro 80.
P-DC1-WEB06
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií