Dňa 11.5.2024 (sobota) nebude možné na pobočke Alza Nitra vyzvihovať objemný tovar z dôvodu konajúcej sa akcie s hasičmi na parkovisku.
AlzaBoxy Q1 MS hokej

Ruike P801-SF + Fenix UC30 XP-L

Zobraziť katalóg
Ruike P801-SF + Fenix UC30 XP-L
Nôž – EDC, dĺžka čepele 86mm, materiál čepele Sandvik 14C28N–nerezová oceľ, celková dĺžka 200mm, hmotnosť 120g+baterka nabíjacia, max. výkon 1000 l, dosvit 253m, max. kapacita 150 hodín, napájanie cez micro USB, vodotesná IP68–ponor až 2m, akumulátor 2600mAh v balení
Kód:  SPT0005set

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Ruike P801-SF + Fenix UC30 XP-L

Výhodná súprava vreckového noža Ruike P801-SF s vyhotovením flipper a výkonného nabíjacieho svietidla UC30 XP-L EDC značky Fenix, ideálna kombinácia hlavne na výlety do prírody. Nôž má črienku vyrobenú z nehrdzavejúcej ocele 3Cr14N v pieskovanej úprave. Čepeľ, vyrobená z ocele Sandvik 14C28N s pevnosťou 58 – 60 HRC, je dlhá 86 mm. Vďaka flipperu ho rýchlo otvoríte a poistka Frame lock zabezpečí, že sa nechtiac nezavrie. Nôž Ruike P801-SF váži iba 120 gramov a je opatrený oceľovou sponou na pripevnenie na opasok. Svietidlo Fenix ponúka svetelný tok až 1 000 lúmenov a dosvit až 253 metrov. Tento model vreckového svietidla využíva najmodernejšie LED Cree XP-L HI v odtieni denného svetla (5 500 – 6 500 K) so životnosťou 50 000 hodín. Napájanie svietidla zabezpečuje Li-Ion akumulátor 18650 s kapacitou 2 600 mAh a  nabíjaním cez micro USB konektor zabudovaný priamo vo svietidle.

Kľúčové vlastnosti súpravy noža Ruike P801-SF a svietidla Fenix ??UC30 XP-L EDC

  • Veľmi dobre skombinovaná súprava vreckového noža a nabíjacej baterky
  • Zatvárací nôž Ruike P801-SF s poistkou Frame lock
  • Čepeľ s hrúbkou 3,1 mm z vysoko odolnej ocele
  • Flipper na rýchle otváranie
  • Možnosť pripevnenia na opasok
  • Nabíjacie vreckové svietidlo Fenix UC30 XP-L EDC s dosvitom až 235 metrov
  • Maximálna kapacita svietidla 150 hodín
  • Nabíjanie cez micro USB
  • Vodotesnosť IP68

Nôž Ruike s flipperom a poistkou Frame Lock

Vďaka použitým materiálom a prvotriednemu spracovaniu spĺňa zatvárací nôž Ruike P801-SF tie najvyššie nároky kladené na profesionálne nože. Čepeľ noža je tvrdá a s prehľadom odoláva korózii, takže ho môžete brať všade so sebou a za akýchkoľvek podmienok. Vďaka flipperu otvoríte zatvárací nôž Ruike P801-SF rýchlo a jednoducho. Po otvorení zároveň slúži ako záštita. Nôž Ruike P801-SF má poistku Frame lock, ktorá zabráni jeho nechcenému otvoreniu, takže o vašu bezpečnosť je postarané. Frame lock disponuje všetkými výhodami vložkového lístového zámku, ale s tým rozdielom, že je oveľa pevnejšia.

Výkonné nabíjacie svietidlo Fenix UC30 XP-L EDC

Ak radi podnikáte výlety do prírody, ktoré sa často pretiahnu až do zotmenia, určite by vám nemalo chýbať kvalitné svietidlo. Fenix UC30 je nepostrádateľným pomocníkom pri kempovaní a najrôznejších outdoorových aktivitách. Akumulátor je samozrejme súčasťou balenia, takže svietidlo ľahko sprevádzkujete hneď po zakúpení. Alternatívne je možné svietidlo UC30 napájať dvoma jednorazovými lítiovými batériami CR123A. To sa hodí napríklad v prípade, keď sa dlhší čas ocitnete mimo dosahu elektrickej siete. Svietidlo sľubuje kapacitu až 150 hodín v závislosti od zvoleného režimu. Podľa situácie si môžete vyberať zo šiestich režimov výkonu vrátane stroboskopických zábleskov pre krízové situácie. Svietidlo UC30 je ideálnym pomerom veľkosti, priaznivej ceny a vysokého výkonu.

Jednoduché ovládanie a nabíjanie svietidla

Ovládanie svietidla Fenix UC30 je intuitívne a veľmi pohodlné cez bočné tlačidlo z nehrdzavejúcej ocele s indikačnou diódou. Na zapnutie a vypnutie stačí podržať tlačidlo zhruba pol sekundy. Potom už len prepínate režimy svietenia krátkym stlačením tlačidla. Do zábleskového režimu prepnete pridržaním bočného tlačidla približne na 1 sekundu. Keď budete chcieť zistiť stav nabitia akumulátora, pri vypnutom svietidle raz krátko stlačte tlačidlo. Tým sa aktivuje LED indikátor v tlačidle. Pokiaľ dióda svieti na zeleno, batéria je zatiaľ nad 85 %. Zelené blikanie znamená, že kapacita batérie je niekde medzi 50 a 85 %. Ak svieti na červeno, batéria je nabitá na 25 – 50 % a červené blikanie znamená menej ako 25 % kapacity batérie. Na dobíjanie vám stačí bežný micro USB kábel, ktorý zapojíte priamo do svietidla. Úplne vybitý Li-Ion akumulátor sa nabije približne za 3 hodiny. Fenix pamätá aj na bezpečnosť, preto baterku UC30 vybavil ochranou proti prehriatiu. Svietidlo zároveň šetrí batériu, pretože sa po 3 minútach prevádzky v najvyššom režime 1 000 lúmenov sama prepína do režimu 350 lúmenov.

Parametre a špecifikácia

Dĺžka čepele
8,6 cm Hotovo!
Hmotnosť
120 g Hotovo!
Typ
Nôž s pevnou čepeľou, Zatvárací nôž Hotovo!

Čepeľ

Dĺžka čepele
8,6 cm Hotovo!

Hmotnosť

Hmotnosť
120 g Hotovo!

Typ

Typ
Nôž s pevnou čepeľou, Zatvárací nôž Hotovo!
Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Ruike P801-SF + Fenix UC30 XP-L Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Ruike P801-SF + Fenix UC30 XP-L.
P-DC1-WEB09
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií