AD homeoffice AD homeoffice

Salming Aero Composite 32

Zobraziť katalóg
Salming Aero Composite 32
5 2 hodnotení
Florbalová hokejka – určená pre výkonnostných hráčov, dĺžka palice 96cm, materiál: kompozit–karbón, tvrdosť: 32, tvar rukoväte: guľatý, čepeľ: Aero,
Kód:  SPTsal002nad Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Salming Aero Composite 32

Perfektne osvedčený model Composite s freestylovou čepeľou Aero značky Salming. Florbalová hokejka Salming Aero Composite 32 je vhodná pre všetkých, ktorí ovládajú freestylovú techniku, alebo si potrebujú zlepšiť techniku a prácu s loptičkou. Je vyrobená z kompozitného materiálu s tvrdosťou 32. Určite oceníte omotávku Ultimate, vďaka ktorej sa bude hokejka skvele držať a dobre sať pot. Okrem toho je florbalová hokejka vybavená mäkkou čepeľou Salming Aero Endurance. Ide kvalitne spracovanú florbalovú hokejku, ktorú si veľmi rýchlo obľúbite.

    

Kľúčové vlastnosti florbalovej hokejky Salming Aero Composite 32

  • Florbalová hokejka Aero Composite 32 značky Salming
  • Vyrobená z kompozitného materiálu
  • Špeciálne vyvinutá pre hráčov s menšou silou
  • Freestyle verzia čepele Aero
  • Ideálna pre výkonnostných hráčov
  • Omotávka Ultimate sa skvele drží a dobre saje pot
  • Vybavená mäkkou čepeľou Salming Aero Endurance
  • Hokejka je schválená medzinárodnou florbalovou federáciou

Výborná čepeľ floorbalovej hokejky Salming Aero Composite 32

Čepeľ Aero Endurance je dômyselne spracovaná novinka od spoločnosti Salming. Vďaka mäkkej päte a predzahnutej špičke získava vlastnosti profesionálnych hokejok. Ide o perfektnú čepeľ kombinujúcu ako vlastnosti potrebné pre technických hráčov, tak aj pre strelcov.

Prepracovaná čepeľ florbalovej hokejky Salming Aero Composite 32

Shaft s tvrdosťou 32 patrí do kategórie mäkších, vďaka tomu je hokejka ideálna pre slabších hráčov, čím kompenzuje ich slabšie strely. Tí ocenia aj moderný a elegantný dizajn. Kompozitný materiál dodáva shaftu pevnosť a zaručuje dlhú životnosť. Omotávka Ultimate zabezpečuje vždy perfektné uchopenie palice bez nežiadúceho kĺzania.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Salming Aero Composite 32 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Salming Aero Composite 32. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Salming Aero Composite 32.
P-DC1-WEB16
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií