AlzaPlus+ sport Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

Salming Matrix Orange 32

Zobraziť katalóg
Salming Matrix Orange 32
Florbalová hokejka – určená pre výkonnostných hráčov, materiál: kompozit, tvrdosť: 32, tvar rukoväte: guľatý, čepeľ: Quest
Kód:  SPTsal136nad Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Salming Matrix Orange 32

Salming Matrix Orange 32 je florbalová hokejka určená pre menších výkonnostných hráčov alebo pre dospelých rekreačných hráčov. Je opatrená okrúhlym tvarom rukoväte a tvrdosťou shaftu 32. Hokejka disponuje rovnou čepeľou Quest, univerzálnou čepeľou, ktorá je vyvinutá ako pre skvelú techniku, tak i pre presnú strelu. Vystužená špička čepele pomáha pri florbalovom driblingu a spodná časť prvej polovice čepele eliminuje nechcené prehýbanie pri strele. Určite oceníte tiež jej veľmi nízku hmotnosť, ktorá prispieva k bezchybnej hre. Stredne tvrdá čepeľ sa vyznačuje tiež výnimočnou životnosťou a nízkym trením. Florbalová hokejka je vybavená omotávkou Cushion grip, ktorá zabráni nechcenému kĺzaniu v rukách. Matrix Orange 32 je veľmi kvalitná florbalová hokejka vyrobená z kompozitu a so skvelými hernými vlastnosťami.

Kľúčové vlastnosti Salming Matrix Orange 32

  • Florbalová hokejka
  • Určená pre výkonnostných hráčov
  • Matrix Orange 32 s okrúhlym tvarom rukoväte
  • Univerzálna rovná čepeľ Quest pre skvelú techniku i strelu
  • Veľmi nízka hmotnosť
  • Omotávka Cushion grip
  • Hokejka s tvrdosťou 32 vyrobená z kompozitu
  • K dispozícii pre hráča hrajúceho na pravú aj ľavú stranu
  • Farebné vyhotovenie: oranžovo-biele

Dĺžka:
98 cm



Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Salming Matrix Orange 32 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Salming Matrix Orange 32. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Salming mátrix narancs 32.
P-DC1-WEB11
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií