Dvojročná záruka teraz aj pre firmy AlzaBoxy Q1

Salming Q1 KZ TC 5gr 96 Pravá

Zobraziť katalóg
Salming Q1 KZ TC 5gr 96 Pravá
Florbalová hokejka Tvrdosť 27. Dĺžka 96 cm. PRAVÁ
Kód:  SPT274 Produktové číslo:  7340076102875 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Salming Q1 KZ TC 5gr 96 Pravá

Profesionálna florbalová palica so špecifickým zahnutým shaftom je perfektným pomocníkom pre skúsených hráčov, ktorí sa s loptičkou radi maznajú.

Zahrajte si s karbónom

Tiež ste sa zamilovali do moderného športu s názvom florbal? Ak ste pravidelnými hráčmi a hľadáte palicu, ktorá bude na profesionálnej úrovni a pomôže vám k ešte lepšej hre, potom je táto Salming Q1 KZ TC   tým pravým riešením. Profesionálny shaft s tvrdosťou 27 vyrobený z kvalitného 100% karbónu a vynikajúca čepeľ Quest2 z nej totiž robia skvelú voľbu pre pravidelných hráčov, ktorí chcú perfektnú palicu.

Plná prvotriednych technológií

Shaft disponujúci technológiou TipCurve je úžasným partnerom pri hre pre hráčov využívajúcich skôr technický štýl. Technológia TipCurve je spätné zakrivenie shaftu v jeho spodnej časti o 5 °. Tým vzniká optimálny uhol medzi hokejkou a postavením loptičky na podlahe. Vďaka tomu je možné lepšie strieľať bez ďalšieho zahýbania pätky čepele, s ktorou sa potom lepšie pracuje a nahráva.

Hokejka navyše využíva technológiu KickZone, vďaka ktorej dochádza počas prehnutia hokejky pri streľbe k väčšiemu "vykopnutiu" spodnej časti hokejky. Loptička je tak vystrelená väčšou silou a vyššou rýchlosťou.

Krásna a účinná

Mäkšia tvrdosť shaftu vám pomôže vyriešiť problémy so spracovaním a profesionálna čepeľ Quest2 vyrobená z Endurance materiálu zaručuje spoľahlivú strelu. Omotávka Aero + zaručuje pohodlné držanie bez nechceného kĺzania a jej elegantný dizajn vo fialovom štýle bude ozdobou ihriska. Palica je určená pre hráča hrajúceho na pravú stranu a vďaka jej dĺžke je vhodná pre hráčov strednej postavy.

Dĺžka:
96 cm

Tvrdosť:
27

Orientácia:
Pravá

Parametre a špecifikácia

Určenie
Pre dospelých Hotovo!
Orientácia
Pravá Hotovo!
Materiál
Karbón Hotovo!
Tvar rukoväti
Okrúhla Hotovo!
Farba
Oranžová, Žltá Hotovo!

Určenie

Určenie
Pre dospelých Hotovo!

Orientácia

Orientácia
Pravá Hotovo!

Materiál

Materiál
Karbón Hotovo!

Tvar rukoväti

Tvar rukoväti
Okrúhla Hotovo!

Farba

Farba
Oranžová, Žltá Hotovo!

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Salming Q1 KZ TC 5gr 96 Pravá Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Salming Q1 KZ TC 5gr 96 Pravá. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Salming Q1 KZ TC 5gr 96 Pravá.
P-DC1-WEB07
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií