Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

AlzaPlus+ sport AlzaBoxy Q1

Salomon E S/MAX W 10 + Z12 GW F80

Zobraziť katalóg
Salomon E S/MAX W 10 + Z12 GW F80
Zjazdové lyže unisex
Kód:  SPTsalomon570n Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Salomon E S/MAX W 10 + Z12 GW F80 Predaj skončil

Salomon E S/MAX W 10 + Z12 GW F80

Zjazdové lyže Salomon E S/MAX W 10 ponúkajú skvelý zážitok na upravenej zjazdovke aj v zhoršených podmienkach. Sú ideálnou voľbou pre sebavedomé výkonnostné lyžiarky, ktoré preferujú rýchlu jazdu. Jadro Poplar Woodcore zaistí stabilitu, živosť aj odpúšťanie chýb. Jeho drevená časť je obalená kompozitovým materiálom, vďaka čomu tiež skvele tlmí nerovnosti. Konštrukcia Full Sandwich Sidewalls s bočnicami po celej dĺžke lyže zaručuje stabilitu, presnosť, optimálny prenos sily a vynikajúce držanie hrán, čo najviac oceníte predovšetkým vo vyšších rýchlostiach. Profil Full Camber naproti tomu umožní znamenité jazdné vlastnosti na tvrdom a zľadovatenom svahu a presnosť v celej fáze oblúka.

Kľúčové vlastnosti zjazdových lyží Salomon E S/MAX W 10 + Z12 GW F80

  • Dámske zjazdové lyže
  • Určené pre výkonnostné lyžiarky
  • Jadro Poplar Woodcore pre stabilitu, živosť aj odpúšťanie chýb
  • Konštrukcia Full Sandwich Sidewalls zaručuje presnosť a optimálny prenos sily
  • Profil Full Camber pre znamenité jazdné vlastnosti na tvrdom a zľadovatenom svahu
  • Systém Double TI zvyšujúci torznú tuhosť a výkon lyží
  • Pulse Pad v podobe tenkej gumy tlmí vibrácie a zabezpečuje plynulú jazdu
  • Edge Amplifier technológia pre maximálne držanie hrany
  • Ochrana špičky aj pätky pre čo najdlhšiu životnosť
  • Lyže Salomon s integrovaným viazaním Z12 GW F80
  • Farebné vyhotovenie: bielo-sivé

Skutočne výkonné lyže

Pre ešte lepšie držanie hrán, presnosť a rýchlosť reakcií sú lyže Salomon E S/MAX W 10 vybavené technológiou Double TI. Dve vrstvy titánu nad a pod jadrom tak výrazne zvyšujú torznú tuhosť, a tým aj výkon lyží. Tenká vrstva gumy medzi hranou a bočnicou Pulse Pad potom tlmí vibrácie, zaisťuje plynulú jazdu aj lepší kontakt so snehom. Tail a Tip Protector pritom chráni špičku a pätku lyže, čím jej zvýši životnosť a udržuje ju v skvelom stave aj pri skutočne intenzívnom používaní.

Salomon E S/MAX 10 s maximálnym držaním hrany

Integrovaný systém Edge Amplifier potom prenáša oveľa efektívnejšie vertikálnu energiu na hrany, a docieli tak maximálneho držania hrany aj na zľadovatenom povrchu, a súčasne uľahčuje prejazd oblúkom. Súčasťou lyží je tiež integrované viazanie Z12 GW F80, ktoré je plne kompatibilné s podrážkou Grip Walk. Salomon E S/MAX W 10 predstavujú univerzálne lyže na celodenné jazdenie za akéhokoľvek počasia, ktoré vám umožnia stabilnú a rýchlu jazdu s precíznym držaním hrán.

Veľkosti:
150, 155, 160 a 165 cm

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Salomon E S/MAX W 10 + Z12 GW F80 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Salomon E S/MAX W 10 + Z12 GW F80. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Salomon E S/MAX W 10 + Z12 GW F80.
P-DC1-WEB16
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií