AlzaPlus+ sport Nákupy pod palcom s aplikáciou Alza

Salomon Elite 5 Escape Grip U 198

Zobraziť katalóg
Salomon Elite 5 Escape Grip U 198
5 1 hodnotení
Set bežkárskych lyží so šupinami a s namontovaným viazaním, dĺžka 198 cm
Kód:  SPT3148 Produktové číslo:  887850200916 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Salomon Elite 5 Escape Grip U 198 Predaj skončil

Salomon Elite 5 Escape Grip U 198

Rekreačné nevoskovateľné lyže Salomon Elite 5 Escape Grip U s namontovaným viazaním sú špeciálne navrhnuté pre maximálny odraz. Tento model je vybavený technológiou mierne carvingového vykrojenia S-Cut, vďaka ktorej sa lyže ešte lepšie ovládajú a majú optimálnu šírku pod topánkou, ktorá poskytuje dokonalú stabilitu a sklz najmä pri jazde do kopca a z kopca. Nevoskovateľná úprava skĺznice napomáha ľahkému odrazu. Lyže majú mierne kratšiu dĺžku pre komfort a ovládateľnosť pri jazde.

Kľúčové vlastnosti

  • Rekreačné vyhotovenie s namontovaným viazaním
  • Dĺžka 198 cm
  • Výborná ovládateľnosť
  • Dokonalá stabilita
  • Ľahší odraz
  • Pevné a ľahké jadro lyží
  • Maximálne odolná pätka

Kvalitné vyhotovenie

Konštrukcia lyží Digital Dynamic Flex Control predstavuje digitálnu kontrolu formovania a lisovania, ktorá tvorí vhodnú flexiu pre najlepšie výkony na snehovom povrchu. Pevné a ľahké jadro lyží je tvorené jednosmernými sklenými vláknami Densolite 1000 a predtvarovanou penou Densolite. Univerzálna výkonnostná skĺznica G1 poskytuje výraznú štruktúru pre dobré sklzové vlastnosti pri akýchkoľvek podmienkach. Jedinečná nevoskovaná časť skĺznice poskytuje vzhľadom na vylepšenú sklzovú zónu a ostrejší záber hrán najlepší výkon pre odraz a sklz. Pätka je konštruovaná tak, aby si aj počas maximálneho používania zachovala svoju odolnosť.

Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Salomon Elite 5 Escape Grip U 198 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Salomon Elite 5 Escape Grip U 198 cm. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Salomon Elite 5 Grip Escape-U 198. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Salomon Elite 5 Grip Escape-U 198. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Salomon Elite 5 menekülés Grip U 198.
P-DC1-WEB02
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií