AlzaPlus+ sport Alza pre firmy

Salomon HYDRO 45 BELT black

Zobraziť katalóg
Salomon HYDRO 45 BELT black
4,0 2 hodnotení
Športová ľadvinka obsahuje fľašu s objemom 600 ml
Kód:  SPT515 Produktové číslo:  80694265671 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Salomon HYDRO 45 BELT black Predaj skončil

Salomon HYDRO 45 BELT black

Dizajnová ľadvinka Hydro 45 Belt je určená predovšetkým všetkým nadšencom behania a ďalších športových aktivít, ktorí zároveň chcú mať pri sebe svoje najdôležitejšie osobné veci. Ide o dizajnovo a aerodynamicky vycibrený bedrový pás, poskytujúci ľahký prístup k vašim veciam aj dostatok pohodlia počas dlhých behov. Opasok je možné nastaviť tak, aby bolo docielené optimálne rozloženie jeho váhy na vašich bedrách.

Aby ste sa v rámci svojho cvičenia mohli poriadne občerstviť, prítomný je aj držiak na fľašu, ktorý je situovaný pod šikovným uhlom 45 stupňov. Do neho tak ľahko upevníte fľašu s objemom 600 ml, ktorú dostanete spoločne s ľadvinkou. Vhod určite príde aj externé vrecko na zips, kam uložíte napríklad kľúče od domu.

Každý, kto sa venuje fyzicky náročnému športu, zároveň rieši, akým spôsobom sa vyrovnať s potom a vlhkosťou. Na tieto účely skúsený výrobca Salomon predstavuje originálny chrbtový systém Airvent, ktorý váš chrbát pred vlhkosťou spoľahlivo ochráni, či už budete behať v sparnom lete, alebo budete mať ľadvinku na tele napríklad počas zimných radovánok a lyžovania. Systém je vyrobený z 3D sieťoviny a čalúnenia, pričom je vďaka veľkým kanálikom zaistená dobrá cirkulácia vzduchu pre rýchle odparovanie kvapalín.

Parametre a špecifikácia:

Materiál:
Ripstop PU

Hmotnosť:
cca 190 g

Farebné vyhotovenie:
Čierne

Obsah balenia:
Ľadvinka Salomon Hydro 45 Belt
3D fľaša na vodu s objemom 600 ml

Prečítať viac

Parametre a špecifikácia

Hmotnosť
0,19 kg Hotovo!
Využitie
Športové Hotovo!
Typ
Ľadvinka Hotovo!

Hmotnosť

Hmotnosť
0,19 kg Hotovo!

Využitie

Využitie
Športové Hotovo!

Typ

Typ
Ľadvinka Hotovo!

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Salomon HYDRO 45 BELT black. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Salomon HYDRO 45 BELT fekete.
P-DC1-WEB16
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií