Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

AlzaBoxy Q1 Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

Salomon Icon2 C.Air Black

Zobraziť katalóg
Salomon Icon2 C.Air Black
Lyžiarska prilba – pre ženu s In mold konštrukciou, ventilácia prilby Active Ventilation|Airflow Concept, vyhotovenie: mäkké uši; hmotnosť: 370g, technológia MIPS: nie, sezóna: 2018/2019
Kód:  SPTsl0347nad Stránky výrobcu
Salomon Icon2 C.Air Black Predaj skončil

Salomon Icon2 C.Air Black

Salomon Icon2 C.Air je dámska lyžiarska helma v nadčasovom dizajne. Je vybavená technológiou EPS 4D, novou vnútornou EPS konštrukciou, ktorá perfektne absorbuje nárazy a zaistí tak vynikajúcu ochranu. Disponuje možnosťou regulácie teploty a odvetrávania hlavy vďaka unikátnej technológii aktívnej ventilácie Active Ventilation. Helmu je možné prispôsobiť tvaru vašej hlavy, a to pomocou technológie Custom Air, systému vzduchových vankúšikov, kedy sa ich postupným dofukováním helma prispôsobuje. Bezpečné tlmenie nárazov zaistí odolná In-mold Shell konštrukcia. Salomon Icon2 C.Air je vysoko odolná nielen voči nárazom, ale aj poškriabaniu, a je zárukou skutočne vysokého stupňa ochrany.

Kľúčové vlastnosti Salomon Icon2 C.Air Black

  • Dámska lyžiarska prilba
  • Perfektne absorbuje nárazy vďaka EPS 4D
  • Salomon Icon2 C.Air s možnosťou regulácie teploty a odvetrávania hlavy
  • Technológia Custom Air pre prispôsobenie tvaru hlavy
  • In-mold Shell konštrukcia pre bezpečné tlmenie nárazov
  • Kompatibilná s audio systémom
  • Vyberateľná a prateľná podšívka
  • Čierna

Bezpečná aj pohodlná

Salomon Icon2 C.Air vyniká perfektnou bezpečnosťou, ktorú vám na svahu poskytne. Okrem toho je tiež veľmi komfortná. Ku skvelému pohodliu prispeje podšívka z príjemného plyšového materiálu, tú je možné vybrať a vyprať. Helma je kompatibilná s audio systémom a nová 3D Sound System konštrukcia ušných vankúšikov umožňuje veľmi kvalitný prenos zvuku. Lyžiarska prilba Salomon je kombináciou bezpečnosti, komfortu a moderného dizajnu.

Veľkosti:
S a M

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Salomon Icon2 C.Air Black.
P-DC1-WEB06
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií