Salomon Pro Combi Prolink

Zobraziť katalóg
Salomon Pro Combi Prolink
Topánky na bežky pre viazanie NNN, technika: kombinovaná, prevedenie pre muža a ženu, tvrdosť: médium, hmotnosť 1250g / 42
Kód:  SPTsalo1394nad Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Salomon Pro Combi Prolink

Komfortné a spoľahlivé topánky na bežky pre začínajúcich i pokročilých. Salomon Pro Combi Polink sú topánky na bežky určené pre kombinovanú techniku korčuľovania a klasiky. Sú vhodné pre začínajúcich závodných bežcov aj výkonnostných bežkárov. Jednou z ich hlavných predností je možnosť vlastného prispôsobenia topánok vďaka Custom Fitu s oddeleným krytým šnurovaním a nastaviteľným pásikom na päte. Kopyto Salomon Performance Fit potom precízne upevňuje nohu. K maximálnemu komfortu prispievajú mäkké vložky pre voľný pohyb v členku, tvarovaná pätná časť, Memo opasok, kombi flexia a výkonná vložka tvarovaná podľa teploty. Nechýba im ani membrána s 3D sieťovinou pre odvod vlhkosti a technológia Sensifit, ktorá čo najpresnejšie obopne vaše chodidlá.

Kľúčové vlastnosti Salomon Pro Combi Prolink

  • Topánky na bežky Salomon Pro Combi Prolink sú veľmi pohodlné a poskytnú nohe maximálnu stabilitu
  • Majú vnútornú tepelne tvarovanú vložku, kombi flexiu, oddelené QuickLace šnurovanie a tvarovanú pätnú časť
  • Tkanina 3D Mesh zvyšuje priedušnosť a odvádza vlhkosť
  • Disponujú aj odnímateľnou manžetou Energyzer

Prolink Sport a Advanced 3D Chassis

Topánky osadila podošva Prolink Sport, ktorá je ľahká, disponuje rekreačnými schopnosťami a vyváženosťou flexibility a torznej tuhosti. Vďaka nízkemu profilu sa budete cítiť, ako by ste chodili takmer bosí po snehu. A výroba z polyméru zaručí skvelú priľnavosť a odolnosť. Advanced 3D Chassis predstavuje plastový spodok topánok tvrdený sklolaminátom a prináša unikátnu oporu päty, vysokú torznú tuhosť a perfektný prenos energie.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

vcera mi boli dorucene tieto topanky na bezky. chcem ich vratit, nesedia mi. ked sa pokusam vyplnit elektronicky formular, system mi neumoznuje vybrat tento tovar - je oznaceny spravou "Tovar uz nie je mozne vratit". Mam za to ze by tomalo byt do 14 dni od prevzatia mozne. Mylim sa?

Diskusia a poradňa k Salomon Pro Combi Prolink
Príslušenstvo pre Salomon Pro Combi Prolink Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Salomon Pro Combi Prolink. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Salomon Pro Combi Prolink.
P-DC1-WEB09
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií