AlzaPlus+ sport Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

Salomon Ranger2 C.Air Neon Yellow

Zobraziť katalóg
Salomon Ranger2 C.Air Neon Yellow
Lyžiarska prilba – pre mužov s In mold konštrukciou; ventilácia prilby Active Ventilation|Airflow Concept; vyhotovenie: mäkké uši; hmotnosť: 370 gramov; technológia MIPS: nie; sezóna: 2018/2019
Kód:  SPTsl0362nad Stránky výrobcu
Salomon Ranger2 C.Air Neon Yellow Predaj skončil

Salomon Ranger2 C.Air Neon Yellow

Salomon Ranger2 C.Air je pánskou lyžiarskou prilbou v nadčasovom dizajne. Je vybavená technológiou EPS 4D, novou vnútornou EPS konštrukciou, ktorá perfektne absorbuje nárazy a zaistí tak vynikajúcu ochranu. Disponuje možnosťou regulácie teploty a odvetrávania hlavy vďaka unikátnej technológii aktívnej ventilácie Active Ventilation. Prilbu je možné prispôsobiť tvaru vašej hlavy, a to za pomoci technológie Custom Air, systému vzduchových vankúšikov, kedy sa ich postupným dofukováním prilba prispôsobuje. Bezpečné tlmenie nárazov zaistí odolná In-mold Shell konštrukcia. Salomon Ranger2 C.Air je vysoko odolná nielen voči nárazom, ale aj poškriabaniu, a je zárukou skutočne vysokého stupňa ochrany.

Kľúčové vlastnosti Salomon Ranger2 C.Air Neon Yellow

  • Pánska lyžiarska prilba
  • Perfektne absorbuje nárazy vďaka EPS 4D
  • Salomon Ranger2 C.Air s možnosťou regulácie teploty a odvetrávania hlavy
  • Technológia Custom Air pre prispôsobenie tvaru hlavy
  • In-mold Shell konštrukcia pre bezpečné tlmenie nárazov
  • Kompatibilná s audio systémom
  • Vyberateľná a prateľná podšívka
  • Farebné vyhotovenie: žlté

Bezpečná aj pohodlná

Salomon Ranger2 C.Air vyniká perfektnou bezpečnosťou, ktorú vám na svahu poskytne. Okrem toho je tiež veľmi komfortná. Ku skvelému pohodliu prispeje podšívka z príjemného plyšového materiálu, tú je možné vybrať a vyprať. Konštrukcia vložky AdvancedSkin využíva špeciálne textílie pre odvádzanie vlhkosti a udržanie tepla práve tam, kde je potrebné. Prilba je kompatibilná s audio systémom a nová 3D Sound System konštrukcia ušných vankúšikov umožňuje veľmi kvalitný prenos zvuku. Lyžiarska prilba Salomon je kombináciou bezpečia, komfortu a moderného dizajnu.

Veľkosti:
M, L a XL


Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Salomon Ranger2 C.Air Neon Yellow.
P-DC1-WEB11
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií