AlzaBoxy Q1 Nákupy pod palcom s aplikáciou Alza

Salomon S/PRO 100 Black/Belluga/Red

Zobraziť katalóg
Salomon S/PRO 100 Black/Belluga/Red
Lyžiarky pánske, typ: na zjazdovku, vlastnosti: coreframe 360° a sense Amplifier, úroveň zdatnosti lyžiara: športový, sezóna 2020/2021
Kód:  SPTsalomon505n Produktové číslo:  SPTsalomon505nad Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Salomon S/PRO 100 Black/Belluga/Red Predaj skončil

Salomon S/PRO 100 Black/Belluga/Red

Salomon S/PRO 100 sú pánske lyžiarske topánky určené pre športových lyžiarov, ktorí od svojich topánok očakávajú vynikajúci výkon, komfort a precízne usadenie na nohe. Topánočka My Custom Fit 3D Seamless Perf, ktorá je predtvarovaná na 3D forme, zaručí skvelé držanie nohy a optimálny prenos energie. Okrem toho zvyšuje pohodlie a zaisťuje vysoký tepelný komfort. Technológia Custom shell HD navyše umožňuje dokonalé prispôsobenie tvaru topánočky aj skeletu priamo vašej nohe. Skelet lyžiarskych topánok je pritom vyrobený z polyuretánu, ktorý sa vyznačuje stálou hustotou, čím sa podieľa na prenose energie a vysokej progresivite topánok.

Kľúčové vlastnosti lyžiarskych topánok Salomon S/PRO 100 Black/Belluga/Red

  • Pánske lyžiarske topánky
  • Určené pre športových lyžiarov
  • Pre maximálny komfort a výkon na svahu
  • Topánočka My Custom Fit 3D Seamless Perf zaručí pohodlie aj skvelé držanie nohy
  • Technológia Custom shell HD na prispôsobenie topánočky a skeletu vašej nohe
  • Skelet vyrobený z polyuretánu so stálou hustotou
  • Konštrukcia Coreframe na lepšiu spätnú väzbu v teréne
  • Technológia Sense Amplifier umožňujúca precítiť každý oblúk
  • Technológia Oversized Pivot na lepší prenos sily
  • So 4 hliníkovými 3D prackami
  • 35 mm pásik na pevné držanie topánky
  • S konštrukciou uľahčujúcou nasadenie topánky
  • Salomon S/PRO s flex indexom 100 s možnosťou jeho zvýšenia aj zníženia
  • Farebné vyhotovenie: čierne

Skvelé precítenie každého oblúka

Konštrukcia Coreframe využíva tenší plášť, a zaručuje tak lepšiu spätnú väzbu v teréne aj prenos sily na hrany. Technológia Sense Amplifier naproti tomu umožní skvele precítiť každý oblúk a pri prechode z hrany na hranu tak získate vynikajúce zrýchlenie. Lyžiarky Salomon sú vybavené aj technológiou Oversized Pivot v podobe 25 mm kĺbu zapusteného priamo do skeletu. Ten ešte viac zlepšuje prenos sily a presnosť bez straty energie. K vysokému výkonu na svahu napomáha flex index 100. Systém Flex adjuster navyše dovolí zvýšiť aj znížiť index presne podľa potreby.

Salomon S/PRO sa prispôsobia vašej nohe

Topánky sú opatrené štyrmi hliníkovými 3D prackami, ktoré poskytujú viac pohodlia pri chôdzi a slúžia na čo najpresnejšie individuálne prispôsobenie. O dokonalé upevnenie nohy a pevné držanie topánky sa postará tiež 35 mm pásik. Lyžiarske topánky vynikajú takisto konštrukciou uľahčujúcou nasadenie topánky, ktorej súčasťou je pútko na jazyku aj v zadnej časti topánok. Salomon S/PRO 100 vás jednoducho nadchnú pre svoj skutočne vysoký výkon a pohodlie, ktoré vám aj pri celodennom lyžovaní poskytnú.

Veľkosti:
40, 42, 43. 44,5, 46 a 48 EU


Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Salomon S/PRO 100 Black/Belluga/Red Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Salomon S/PRO 100 Black/Belluga/Red. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Salomon S/PRO 100.
P-DC1-WEB03
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií