AlzaPlus+ sport Nákupy pod palcom s aplikáciou Alza

Salomon set PULSE+RHYTHM

Zobraziť katalóg
Salomon set PULSE+RHYTHM
Snowboard komplet s viazaním, pre mužov, hybrid prehnutie
Kód:  SPTsal327nad Produktové číslo:  SPTsal327nad Stránky výrobcu
Salomon set PULSE+RHYTHM Predaj skončil

Salomon set PULSE+RHYTHM

Pánsky snowboard Salomon Pulse spolu s viazaním Rhythm Black ponúka dokonalú kombináciu stability, rýchlosti a perfektných jazdných vlastností pri štýlu freestyle. Jadro Aspen zaistí dynamiku a kontrolu pri skoku. Konštrukcia Popster a tlmenie ABS zaručujú vynikajúci prenos energie a veľmi dobré tlmenie nerovností. Ešte lepšiemu odrazu potom napomáha Profil Rock Out Camber, ľahkosti potom vlákna s nízkou hustotou BA LD. Súčasťou setu je kvalitné viazanie Rhythm Black, ktoré disponuje asymetrickými tvarmi či konštrukciou 3D Supreme Strap pre maximálny komfort. Na výber z mnohých rôznych veľkostí.

Kľúčové vlastnosti sady snowboardu Salomon Pulse s viazaním Salomon Rhythm Black

  • Sada snowboardu s viazaním v čiernom vyhotovení s oranžovými detailmi
  • Vhodná najmä pre mužov
  • Snowboard Salomon Pulse s jadrom Aspen pre maximálnu kontrolu pri skoku
  • Viazanie Rhythm Black s konštrukciou 3D Supreme Strap pre väčší komfort
  • Určená na štýl freestyle
  • Konštrukcia Popster na optimálny prenos energie
  • Tlmenie ABS zaručuje tlmenie nerovností
  • Profil Rock Out Camber pre ešte lepší odraz
  • Na výber z mnohých rôznych veľkostí

Plynulá jazda a inovatívna technológia

Pre elimináciu zasekávania hrán bol vyvinutý profil Rock Out Camber a pre kontrolu aj dynamiku pri skoku slúži jadro Aspen spolu s konštrukciou Popster. Vlákna s nízkou hustotou BA LD umožňujú účinné zvýšenie pevnosti a ponúkajú tak lepšiu ovládateľnosť. Directional Twin vyhotovenie so symetrickým profilovaním jadra ocenia všetci vyznávači štýlu freestyle, ktorí radi často menia smer jazdy.

Viazanie Salomon Rhythm s mnohými vychytávkami

Asymetrické viazanie Salomon Rhythm je vybavené odolnou základňou a má príjemnú mäkkú EVA výplň v oblasti priehlavku. Ďalej ponúka technológiu konštrukcie 3D Supreme Strap pre dostatočný komfort alebo napríklad integrovaný montážny systém IMS, ktorý drží diskové skrutky pevne na mieste. Vystužený popruh Lock-In Toe Strap potom napomáha k pevnej a bezpečnej fixácii vašej topánky vo viazaní.


Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Salomon set PULSE+RHYTHM. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Salomon PULSE + RHYTHM szett.
P-DC1-WEB19
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií