AlzaPlus+ sport AP+ plus nový vizuál

Salomon Siam 5 Prolink

Zobraziť katalóg
Salomon Siam 5 Prolink
Topánky na bežky – bežecká technika: klasická technika; pre rekreačných lyžiarov; typ viazania: NNN; tvrdosť: Soft; sezóna: 2018/2019; hmotnosť: 800g/38
Kód:  SPTsalo1367nad Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Salomon Siam 5 Prolink

Pohodlné dámske topánky na bežky Salomon Siam 5 PROLINK v sivobielom vyhotovení s pekným červeným zipsom sú určené na klasickú techniku a rekreačné využitie. Špeciálna flexia na turistický štýl, turistická izolačná vložka, turistická podošva PROLINK – to všetko zaručuje pohodlné nosenie, dobrý pocit pri športovaní a jednoduchý odraz. Vaša noha bude v úplnom pohodlí, teple a stabilite vďaka vnútornej tepelne tvarovanej pätnej výstuhe a tiež vďaka špeciálnemu prispôsobeniu na ženský tvar chodidla s užšou pätou a priehlavkom. Kryté šnurovanie so zipsom uprostred umožňuje ľahké a rýchle šnurovanie, navyše s úpravou na ochranu nohy proti snehu a vode. Určite oceníte aj flísovú vložku na ešte väčšie pohodlie. Hmotnosť páru týchto bežeckých topánok je len 800 g.

Kľúčové vlastnosti dámskych topánok na bežky Salomon Siam 5 PROLINK

  • Veľmi pohodlné dámske topánky na bežky Salomon Siam 5 PROLINK
  • Na klasickú techniku
  • Špeciálny tvar topánok s užšou pätou a priehlavkom – prispôsobené na ženský tvar chodidla
  • Flísová vložka na lepšiu tepelnú izoláciu
  • Turistická podošva PROLINK na jednoduchý odraz
  • Kryté šnurovanie s červeným zipsom

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Salomon Siam 5 Prolink Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Salomon Siam 5 Prolink. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Salomon Siam 5 Prolink.
P-DC1-WEB16
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií