Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

AlzaBoxy Q1 AlzaBoxy Q1

Salomon SONIC AERO Midnight Blue/BL/GECKO GREE UK 9,5

Zobraziť katalóg
Salomon SONIC AERO Midnight Blue/BL/GECKO GREE UK 9,5
Obuv tréningová do mestského prostredia, podošva Contagrip, stielka Ortholite, určená pre kratšie behy v rýchlom tempe, zvárané švy, klasické šnurovanie, veľ. UK 9,5
Kód:  SPT18997 Produktové číslo:  887850841324 Stránky výrobcu
Salomon SONIC AERO Midnight Blue/BL/GECKO GREE UK 9,5 Predaj skončil

Salomon SONIC AERO Midnight Blue/BL/GECKO GREE UK 9,5

Chodíte si pravidelne zabehať? Pánska tréningová obuv Salomon Sonic Aero predstavuje ideálne riešenie do mestského prostredia. Určená je pritom najmä pre kratšie behy v rýchlom tempe. Navyše má hneď niekoľko vynikajúcich vlastností. Predovšetkým treba spomenúť podošvu Contagrip, ktorá umožňuje behať bezpečne aj na vlhkom povrchu, rovnako ako v náročnejšom teréne. Stielka OrthoLite nielenže pomáha v topánkach zachovávať suché prostredie, pretože účinne odvádza pot, ale disponuje tiež kvalitným odpružením.

Kľúčové vlastnosti

  • Pánska tréningová obuv ideálna do mestského prostredia
  • Určená pre kratšie behy v rýchlom tempe
  • Podošva Contagrip umožňuje behanie na vlhkom povrchu aj v náročnejšom teréne
  • Stielka OrthoLite účinne odvádza pot
  • Zvýšená priedušnosť pre maximálne pohodlie
  • Bezpečnosť vďaka spoľahlivej fixácii chodidla

Bežte s bezpečnou a pohodlnou obuvou

Topánky majú klasické šnurovanie a zvárané švy. Potrebné pohodlie v priebehu tréningu dodáva vrchná časť z 3D sieťoviny, vďaka ktorej je táto obuv veľmi priedušná. Ochranu nôh zvyšujú systémy Sensifit a EndoFit. Chodidlo je vďaka nim v topánke spoľahlivo fixované. Ak hľadáte teda pánsku tréningovú obuv na behanie, ktorá bude snúbiť bezpečnosť a maximálne pohodlie, stačí si len vybrať vhodnú veľkosť.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Salomon SONIC AERO Midnight Blue/BL/GECKO GREE UK 9,5. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Salomon SONIC AERO Midnight Blue/BL/GECKO GREE UK 9,5. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Salomon SONIC AERO Midnight Blue/BL/GECKO GREE UK 9,5. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: SONIC Salomon AERO Midnight Blue / BL / GECKO GREE UK 9,5.
P-DC1-WEB14
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií