AlzaBoxy Q1 Alza pre firmy

Salomon SPEEDCROSS 4 W BLACK/BLACK/BLACK META UK 7

Zobraziť katalóg
Salomon SPEEDCROSS 4 W BLACK/BLACK/BLACK META UK 7
Obuv trail runningová, dámska, s agresívnym vzorom podošvy, určená na technické trate s mäkkým povrchom, veľ. UK 7
Kód:  SPT18905 Produktové číslo:  889645080581 Stránky výrobcu
Salomon SPEEDCROSS 4 W BLACK/BLACK/BLACK META UK 7 Predaj skončil

Salomon SPEEDCROSS 4 W BLACK/BLACK/BLACK META UK 7

Pre všetky bežecké nadšenkyne je tu už po štvrtýkrát a znovu dokonalejšia. Reč je o dámskej bežeckej topánke Speedcross 4 od renomovanej značky Salomon. Už na prvý pohľad je jasné, že svojím nevšedným dizajnom v štýlovej fialovej farbe sa hodia k silným ženským osobnostiam, ktoré sa neboja vybočiť s davu a žiadna prekážka pre nich nie je dosť veľká. Behajte s ľahkosťou aj veľmi náročným prostredím, topánky si ľahko poradia nielen v bahnitom teréne, ale aj v snehu vďaka špeciálnej úprave podrážky. Podrážka si aj v týchto podmienkach zachováva skvelú priľnavosť. Vyskúšajte na vlastnej koži, aké je to behať úplne bez obmedzení.

Kľúčové vlastnosti

  • Vodeodolná textilná vrchná časť odoláva aj nečistotám technológií Mud Guard
  • Extrémna priľnavosť aj v mäkkom traile
  • Skvelé bežecké topánky do snehu
  • Odľahčená topánka
  • Do detailu prepracovaný dizajn v čiernej farbe

Padne ako uliata

Čo iného od bežeckej topánky čakať, než že sa stane vaším dokonalým parťákom do nepohody? Presne to vám nové Speedcross prinášajú vďaka kombinácii technológií sensifitomTM a QuicklaceTM. Spolu s inovatívnym tvarom zaisťujú naozaj pevné a pritom pohodlné držanie nohy. Môžete sa vydať aj do najnáročnejších terénov a pritom si byť istá, že sa na topánky môžete stopercentne spoľahnúť. K tomu vás poteší svojou veľmi nízkou váhou a príjemným polstrovaním.

Neskutočná priľnavosť

Správna bežecká topánka určená do mäkkého trailu vie čítať terén a tou Speedcross 4 nepochybne je. Pri zdolávaní premoknutej lesnej cesty, predieraní sa utlačeným snehom aj vybiehaní čerstvo zoraného poľa oceníte jej precíznu priľnavosť. Drážky špeciálne upraveného vzoru podrážky sú na tieto situácie presne pripravené a nenechajú sa zaskočiť. Ľahké rýchlouťahovanie šnúrok vám vybehnutie ešte zjednoduší, takže neváhajte.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Salomon SPEEDCROSS 4 W BLACK/BLACK/BLACK META UK 7. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Salomon Speedcross 4 BLACK W / BLACK / BLACK META UK 7. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Salomon Speedcross 4 BLACK W / BLACK / BLACK META UK 7. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Salomon Speedcross 4 BLACK W / BLACK / BLACK META UK 7.
P-DC1-WEB09
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií