Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

Salomon Wings PRE 2 Bright blue/black/tonic green 10

Zobraziť katalóg
Salomon Wings PRE 2 Bright blue/black/tonic green 10
Obuv pánska bežecká, vhodná pre beh v horskom prostredí, UK 10
Kód:  SPT10871 Produktové číslo:  887850834760 Stránky výrobcu
Salomon Wings PRE 2 Bright blue/black/tonic green 10 Predaj skončil

Salomon Wings PRE 2 Bright blue/black/tonic green 10

Nový model bežeckých topánok WINGS PRO 2 od svetoznámej značky Salomon je ideálny pre pohyb v horskom prostredí. Zaručuje maximálne pohodlie pri behu na nerovnom povrchu. Vďaka perfektnému dizajnu bude vaša noha v suchu a teple po celý deň. Špeciálna anatomická stielka dodáva podporu vašim chodidlám a dovoľuje lepšie odpruženie. Pre rýchly a bezpečný pohyb v teréne!

Novinka roku 2016 určite nadchne každého športovca. Agile Chassis™ Systém poskytuje spoločne s technológiou AC Muscle a mäkkou medzipodrážkou z EVA peny lepšiu stabilitu a tlmenie nárazov. Podošva Contagrip® HA zaručuje vyššiu odolnosť voči abrázii a podošva Contagrip® WT zaistí stabilitu aj na mokrom povrchu. Navyše, vďaka technológii Profeel Film budete chránení pred vniknutím nečistôt do vnútra topánky. Rýchlošnurovanie Quicklace™ ušetrí čas pri zaväzovaní šnúrok, tento systém umožňuje utiahnutie obuvi jedným pohybom. Obuv je chránená pozdĺž celej spodnej časti a v oblasti jazyka pred bahnom a vodou. Vnútorná vložka EndoFit™ v oblasti jazyka spoľahlivo upevní chodidlo v topánke.

Materiál zvršku je vyrobený z otvorenej 3D sieťoviny, ktorá sa postará o maximálnu priedušnosť. Topánky majú tiež vrecko na šnúrky. Medzipodrážka je vyrobená zo vstrekovanej EVA peny, stielka zasa zo stláčanej EVA peny.

Kľúčové vlastnosti

  • Perfektné topánky na beh po horách
  • Poskytujú komfort vašim chodidlám aj pri dlhodobom behu
  • OrthoLite® stielka zaisťuje suché a zdravé prostredie pre vašu nohu
  • Systém Sensifit™ dodáva pohodlie a presne obopne nohu
  • Ochranná TPU časť v oblasti prstov
  • Anatomická podpora chodidiel
  • Priedušná športová obuv
  • Kvalitný produkt
  • Dlhá životnosť

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Salomon Wings PRE 2 Bright blue/black/tonic green 10
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Salomon Wings PRO 2 Bright blue/black/tonic green n 10. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Salomon Flügel PRO 2 Helles blau / schwarz / grün Tonic 10. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Salomon Flügel PRO 2 Helles blau / schwarz / grün Tonic 10. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Salomon Wings PRO 2 Fényes kék / fekete / Gree tónusos 10.
P-DC1-WEB19
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií