AlzaPlus+ sport AP+ plus nový vizuál

Salomon X Access 80 čierna/antracitová/kyslá zelená

Zobraziť katalóg
Salomon X Access 80 čierna/antracitová/kyslá zelená
Lyžiarky – rekreačné; Technológia Twinframe – zlepšuje manévrovateľnosť a bezpečnosť lyží; športová vnútorná topánka na vyššiu výkonnosť, Flex toe box – špeciálna zóna na priehlavok, pre väčšie pohodlie
Kód:  SPTsl0125nad Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Salomon X Access 80 čierna/antracitová/kyslá zelená Predaj skončil

Salomon X Access 80 čierna/antracitová/kyslá zelená

Pánske topánky Salomon X Access 80 v čiernej, siej alebo zelenej farbe sú tou správnou voľbou, ak chcete dosiahnuť lepší výkon pri maximálnej bezpečnosti. Lyžiarske topánky Salomon X Access 80 sú vybavené technológiou Twinframe, ktorá zlepšuje ovládanie a bezpečnosť lyžovania. Plášť a manžeta sú vyrobené z dvojitého polypropylénu, ktorý má veľmi dobrú mechanickú odolnosť. Topánky X Access 80 majú intuitívny plášť, ktorý sa lepšie prispôsobí chodidlu. Vnútorné topánky sú flexibilné a športovo navrhnuté pre lepší výkon. Pre väčšie pohodlie je na krku umiestnená špeciálna krabica Flex toe. Lyžiarske topánky sú nastaviteľné v oblasti tela a majú zväčšený pružný kĺb. Pätné a špičkové vložky je možné vymeniť po obnosení. Vďaka 4 hliníkovým mikročanom sa topánky Salomon X Access 80 perfektne hodia a budete mať väčšiu dôveru a istotu. Pracky sú ľahko utiahnuteľné, jednoducho otáčajte pákou čo najjednoduchšie. Hliníkové pracky sú odolnejšie a vyzerajú lepšie. Lyžiarske topánky Salomon X Access 80 sú určené na rekreačné použitie.

Kľúčové vlastnosti lyžiarskych topánok Salomon X Access 80

  • Lyžiarske topánky Salomon X Access 80 sú určené na rekreačné použitie
  • Twinframe – zlepšuje ovládateľnosť a bezpečnosť
  • Intuitívny plášť – lepšie prispôsobenie vašej topánky nohe
  • Športové ošetrenie vnútorných topánok
  • Flex toe box – špeciálne zóny na väčšie pohodlie
  • Odnímateľné podložky a spony
  • 4 hliníkové mikro pracky
  • Pri veľkosti 26,5 g, 3 460 g
 

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Salomon X Access 80 čierna/antracitová/kyslá zelená Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Salomon X Access 80 Black/Anthracite/Acide Green.
P-DC1-WEB09
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií