Dňa 11.5.2024 (sobota) nebude možné na pobočke Alza Nitra vyzvihovať objemný tovar z dôvodu konajúcej sa akcie s hasičmi na parkovisku.

Salomon X-Max X12 + M Xt12 Ti C9

Zobraziť katalóg
Salomon X-Max X12 + M Xt12 Ti C9
Zjazdové lyže - na zjazdovku; výkonnostné
Kód:  SPTsl0140nad Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Salomon X-Max X12 + M Xt12 Ti C9 Predaj skončil

Salomon X-Max X12 + M Xt12 Ti C9

Urobte si zážitok z lyžovania zase o niečo lepší. Pre všetkých športovo založených lyžiarov, ktorí milujú kvalitnú a rýchlu jazdu sú pripravené zjazdové lyže Salomon X-Max X12 s viazaním M Xt12 Ti C9. Sú ideálne na upravenú zjazdovku. Vďaka progresívnemu krojeniu Salomon X-Max X12, ktoré vám zaručí rýchle a presné zahájenie oblúku si užijete stabilnú a rýchlu jazdu v oblúku. Lyža je vystužená titánom. Jadro je vyrobené z dreva. Systém Powerline zaručuje v celej fáze oblúku, že lyža bude doslova prikovaná ku zjazdovke. 

Kľúčové vlastnosti lyží Salomon X-Max X12

  • Športové zjazdové lyže s viazaním M Xt12 Tí C9
  • Ideálne na upravenú zjazdovku
  • Lyže typu all-round
  • Lyže Salomon sú vystužené titánom
  • Jadro vyrobené z dreva
  • Technológia Carve Rocker pre jednoduché a presné ovládanie lyže
  • Full Woodcore pre lepšiu stabilitu lyží
  • Tí Laminate pre lepšie držanie na hrane
  • Zosilnené bočnice Active Contact Sidewalls
  • Polomer 13 m (162 cm), 17 m (176 cm)
  • Carbon Powerline Carbon pre tlmenie vibrácií, kontrolu a istotu
  • Oversize Active Contact Sidewalls zlepšuje stabilitu a odpruženie
  • Materiál Koroyd pre lepšiu ovládateľnosť a nižšiu hmotnosť na koncoch

Konštrukcia športových lyží Salomon X-Max X12

Technológia Oversize Active Contact Sidewalls sú zosilnené bočnice. Tie sú ideálne najmä na upravenej zjazdovke. Powerframe + Double Ti znamená dvojitú titánovou vložku ak tomu drevené jadro. Zaisťujú maximálny športový výkon, stabilitu a kontrolu lyží. 

Jadro športových lyží Salomon X-Max X12

Salomon X-Max X12 majú drevené jadro (Woodcore), ktoré zaisťuje stabilitu na snehu s aktívnou odozvou, tj. tlmí vibrácie a uľahčuje odskakovanie v oblúčikoch. Jadro je obalené kompozitom a tvorí ideálnu kombináciu pre jazdu na nerovných zjazdovkách.  

Špeciálne funkcie PULSE PAD a Semi Twint SK Tail

Prevedenie PULSE PAD predstavuje vrstvu gumy, ktorá je na všetkých hranách a v kritických zónach lyže pre zaistenie plynulejšie jazdy a lepšieho kontaktu lyží so snehom. Konštrukcia Semi twin Tail (polovičné zdvihnutie päty) predstavuje mierne zvýšenie päty lyže Salmon X-Max X12, ktoré zvyšuje tolerantnosť a kontrolu nad jazdou.

Carve Rocker do ťažkého snehu

Technológia Carve Rocker bola vyvinutá pre výkon v ťažkom snehu. Jedná sa o extra krátky, nízky profil rockeru v špičke lyže. Vďaka tomu si môžete ihneď užiť carvingové lyžovanie s jednoduchým a presným ovládaním lyží Slamonovi X-Max. Klenutie pod nohami zaručuje stabilitu, priľnavosť hrán a dodáva silu v odskoku. Menšiu hmotnosť na koncoch a zvýšené tlmenie zabezpečuje materiál Koroyd, ktorý zlepšuje ovládateľnosť. 

Hmotnosť:

Obe lyže s viazaním 6300 g
Jedna lyže bez viazania 1967 g

 

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Salomon X-Max X12 + M Xt12 Ti C9 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Salomon X-Max X12 + M Xt12 Ti C9.
P-DC1-WEB16
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií