Dňa 11.5.2024 (sobota) nebude možné na pobočke Alza Nitra vyzvihovať objemný tovar z dôvodu konajúcej sa akcie s hasičmi na parkovisku.

Salomon X-Race SC + M Xt12 C90 B

Zobraziť katalóg
Salomon X-Race SC + M Xt12 C90 B
Zjazdové lyže – na stredný a krátky oblúk na upravenú zjazdovku, výkonnostné
Kód:  SPTsl0135nad Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Salomon X-Race SC + M Xt12 C90 B Predaj skončil

Salomon X-Race SC + M Xt12 C90 B

Salomon X-Race SC + M Xt12 C90 B sú vysoko výkonnostné zjazdové lyže, ktoré sa pýšia všetkou závodnou technológiou značky Salamon. Sú ideálnou voľbou na krátke a stredné oblúky, ktoré si užijete predovšetkým na upravenej zjazdovke. Technológia Carver Rocker umožní jednoduchšie začatie oblúku a rýchlejší presun z hrany na hranu. Bočné steny Active Contact Sidewalls zaručia presné ovládanie lyží aj vo vyšších rýchlostiach a všetkých typoch oblúkov. Lyže sú vybavené dvojitým Ti laminátom, teda dvoma vrstvami titánu, z ktorých každá je na jednej strane jadra, a ktorých funkciou je zvýšenie odolnosti v ťažkom snehu, zvýšenie presnosti, priľnavosti hrán a tiež lepšie a rýchlejšie reakcie lyží. Salomon X-Race SC + M Xt12 C90 B vám umožnia maximálny závodný výkon a jednoduché a dokonale presné ovládanie.

Kľúčové vlastnosti zjazdových lyží Salamon X-Race SC + M Xt12 C90 B

  • Vysoko výkonnostné zjazdové lyže
  • Salomon X-Race SC + M Xt12 C90 B disponujú všetkou závodnou technológiou
  • Ideálne pre krátke a stredné oblúky na upravenej zjazdovke
  • Carver Rocker pre jednoduchšie začatie oblúka
  • Bočné steny Active Sidewalls pre presné ovládanie lyží
  • Dvojitý Ti laminát pre zvýšenie odolnosti v ťažkom snehu
  • Salomon X-Race SC + M Xt12 C90 B disponujú zvýšenou presnosťou a priľnavosťou hrán
  • Celodrevené jadro Full Wood S
  • Nová závodná úprava Pulse Pad
  • Polovičné zdvihnuté päty
  • Presné a jednoduché ovládanie
  • Lesklá povrchová úprava
  • Ochrana špičky aj pätky
  • Viazanie XT12
  • Hmotnosť lyží s viazaním: 6 640 g
  • Hmotnosť lyží bez viazania: 2 132 g

Plynulá jazda a presné ovládanie

Zjazdové lyže Salomon X-Race SC + M Xt12 C90 B sú vybavené novou pretekárskou úpravou Pulse Pad. Ide o vrstvu gumy po celej dĺžke hrán a v kritických zónach lyže, ktorá zaisťuje plynulejšiu jazdu a lepší kontakt lyže so snehom. Továrenské nastavenia tvorí základňa s veľmi vysokou molekulárnou hustotou a grafitom, ktorá poskytuje maximálny sklz, vynikajúcu absorpciu vosku a tiež odolnosť proti odreniu. Lyže súčasne disponujú tiež polovičným zdvihnutím päty, teda mierne zvýšeným tvarom lyže smerom k päte, ktorý zaručí okamžitý carvingový pocit a veľmi presné a jednoduché ovládanie.

Dokonalá priľnavosť hrán

Vďaka Camber pod nohami zaručia Salomon X-Race SC + M Xt12 C90 B všetkým lyžiarom stabilitu, dokonalú priľnavosť hrán lyží a ich mocný odraz. Ochrana špičky predĺži životnosť lyží, vďaka čomu zostanú vizuálne atraktívne aj v prípade ich intenzívneho používania. Tieto zjazdové lyže sú určené pre všetkých, ktorí od svojich lyží očakávajú ten najlepší možný výkon. Plynulá jazda, ľahké a presné ovládanie, jednoduché začatie oblúka, rýchlejší presun z hrany na hranu, vynikajúcu priľnavosť hrán, rýchlejšie reakcie lyží a dokonalý carvingový pocit, to všetko vám Salomon X-Race SC + M Xt12 C90 B prinesú a umožnia.

 

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Salomon X-Race SC + M Xt12 C90 B Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Salomon X-Race SC + M Xt12 C90 B.
P-DC1-WEB03
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií