Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

Salomon XA PRO 3D GTX® Black 9,5

Zobraziť katalóg
Salomon XA PRO 3D GTX® Black 9,5
5 3 hodnotení
Obuv pánska, športová, s membránou GORE-TEX®, farba black/black/pewter, veľ. 9,5
Kód:  SPT1620 Produktové číslo:  887850322168 Stránky výrobcu
Salomon XA PRO 3D GTX® Black 9,5 Predaj skončil

Salomon XA PRO 3D GTX® Black 9,5

Salomon XA PRO 3D GTX sú kultové topánky, vďaka ktorým zažijete rovnako pohodlný pocit pri prvom aj tisícom kilometri. Vždy si zachovajú optimálny tvar, skvelú odolnosť aj priľnavosť. Vďaka použitým moderným technológiám sa na obuv môžete plne spoľahnúť v každej situácii. Nerobte kompromisy a doprajte si to najlepšie.

Kľúčové vlastnosti

  • Spoľahlivá membrána GORE-TEX
  • Podošva Contagrip v kombinácii so systémom Advanced Chassis
  • Antibakteriálna stielka OrthoLite
  • Systém pre vaše pohodlie Sensifit
  • Rýchlošnurovanie Quicklace
  • Povrch z nepremokavého textilu
  • Látkový pás ťahaný cez jazyk, ktorý zabraňuje prieniku nečistôt a kamienkov

Každý krok ako v bavlnke

Užite si pohodlie, ktoré vám dopraje Salomon XA PRO 3D GTX v akomkoľvek počasí aj na ľubovoľnom povrchu. Spoľahlivú ochranu vašim nohám poskytuje membrána z Gore-texu a patentovaná podošva Contagrip. Medzi podošvou a medzipodošvou sa nachádza odľahčená profilovaná vrstva 3D Advanced Chassis, ktorá maximalizuje kontrolu pohybu a istotu nášľapu. Vďaka tomu bude vaša chôdza menej náročná, a tak ušetríte dôležitú energiu.

Zdravý pohyb

Vnútorná vložka z predtvarovanej EVA peny zaistí dôležitú anatomickú podporu a skvelé odpruženie. Nechýba ani antibakteriálna stielka OrthoLite pre udržanie zdravotnej nezávadnosti. Vnútro topánky ukrýva aj ochrannú gumovú časť na prstoch a ochranu pred bahnom a vlhkosti.

Asymetrické šnurovanie umožní topánke prispôsobiť sa tvaru vašej nohy a fixuje ju v pevnej pozícii. Jednoduché utiahnutie topánky zaisťuje systém rýchleho šnurovania Quicklace, vďaka čomu stačí jeden jednoduchý pohyb.

Určenie:
pánske

Veľkosť:
9,5

Farba:
čierna

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Salomon XA PRO 3D GTX® Black 9,5
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Salomon XA PRO 3D GTX® Black 9,5. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Salomon XA PRO 3D GTX Schwarz 9.5. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Salomon XA PRO 3D GTX Schwarz 9.5. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Salomon XA PRO 3D GTX® fekete 9.5.
P-DC1-WEB02
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií