AlzaPlus+ sport Nákupy pod palcom s aplikáciou Alza

Samsonite B-Lite Icon SPINNER 55 LENGTH 40 Dark Blue

Zobraziť katalóg
Samsonite B-Lite Icon SPINNER 55 LENGTH 40 Dark Blue
Cestovný kufor , objem 39 l (veľkosť S), teleskopické, bočné a horné držadlo, 4 kolieska, rozmery 55×20×40 cm, hmotnosť 1800g
Kód:  SPTif0096a64 Produktové číslo:  5414847855436 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Samsonite B-Lite Icon SPINNER 55 LENGTH 40 Dark Blue Predaj skončil

Samsonite B-Lite Icon SPINNER 55 LENGTH 40 Dark Blue

Plánujete víkendový pobyt alebo služobnú cestu? B-LITE ICON SPINNER Dark Blue je cestovný kufor, ktorý so svojimi rozmermi 55 × 40 × 20 cm akceptuje veľká časť aeroliniek. Látkové batožiny Samsonite z kolekcie B-LITE ICON vynikajú ultraľahkou konštrukciou a svojím dizajnom a funkciami vás určite nadchnú. O bezpečnosť vašich vecí sa postará TSA zámok, ktorý je vhodný aj na cesty do USA. Pohodlný presun a manipuláciu zaistia 4 dvojité kolieska, bezúrovňová rukoväť a horné aj bočné držadlá. Kufor je k dizpozícii v elegantnej tmavomodrej farbe.

Kľúčové vlastnosti cestovného kufra B-LITE ICON SPINNER

  • 4 dvojité kolieska
  • Cestovný kufor s rozmermi 55 × 40 × 20 cm
  • B-LITE ICON SPINNER Dark Blue má kombinovaný zámok s TSA zámkom
  • Materiál látkového kufra Samsonite je 80 % nylon + 20 % polyester
  • Bezúrovňová rukoväť
  • Bočné a horné držadlo
  • Tmavomodré vyhotovenie

Prečo mať TSA zámok

Kufre Samsonite majú kombinovaný zámok s TSA zámkom. Systém TSA (Transportation Security Administration) vznikol v USA po spáchaní teroristických útokov a jeho cieľom je zvýšenie bezpečnosti pasažierov. Pri odbavení prejde každá batožina skenovacím zariadením. Zatiaľ čo vy čakáte na lietadlo, colníci majú právo na otvorenie vytipovanej batožiny. Ak je uzamknutá klasickým zámkom, majú právo ho otvoriť aj násilím a vás tak po prílete privíta zničený kufor. TSA zámky sú označené červeným diamantom. Zaistia bezpečné otvorenie v prípade kontroly a často aj právo prednostnej prehliadky.

Parametre a špecifikácia

Hmotnosť
1,8 kg Hotovo!
Objem
39 l Hotovo!
Výška
55 cm Hotovo!
Šírka
20 cm Hotovo!
Dĺžka/hĺbka
40 cm Hotovo!

Hmotnosť

Hmotnosť
1,8 kg Hotovo!

Objem

Objem
39 l Hotovo!

Rozmery (V × Š × H)

Výška
55 cm Hotovo!
Šírka
20 cm Hotovo!
Dĺžka/hĺbka
40 cm Hotovo!

Veľkosť

Veľkosť kufra
S Hotovo!

Veľkosť

Veľkosť kufra
S Hotovo!
Viac parametrov

Samsonite je svetovým lídrom v oblasti cestovných tašiek, batožiny a ďalšieho príslušenstva. Založená bola spoločnosť už v roku 1910 v Spojených štátoch amerických poľskými emigrantmi. Vo svojich produktoch kombinuje ľúbivý štýl s dôrazom na maximálnu kvalitu a trvanlivosť. Ponuka produktov je smerovaná ako pre potreby bežných turistov, tak aj každodenne cestujúcich profesionálov. Je držiteľom celého radu ocenení.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Samsonite B-Lite Icon SPINNER 55 LENGTH 40 Dark Blue Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Samsonite B-Lite Icon SPINNER 55 LENGTH 40 Dark Blue. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Samsonite B-Lite Icon SPINNER 55 LENGTH 40, sötétkék.
P-DC1-WEB06
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií