AlzaPlus+ sport Nákupy pod palcom s aplikáciou Alza

Samsonite Base Boost UPRIGHT 55/20 LENGTH 35 CM Navy Blue

Zobraziť katalóg
Samsonite Base Boost UPRIGHT 55/20 LENGTH 35 CM Navy Blue
Cestovný kufor , objem 35 l (veľkosť S), teleskopické, bočné a horné držadlo, 2 kolieska, rozmery 55×20×35 cm, hmotnosť 2kg
Kód:  SPTif0096a57 Produktové číslo:  5414847775024 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Samsonite Base Boost UPRIGHT 55/20 LENGTH 35 CM Navy Blue Predaj skončil

Samsonite Base Boost UPRIGHT 55/20 LENGTH 35 CM Navy Blue

Aj na cestách môžete byť elegantný a štýlový. Kufor Samsonite Base Boost UPRIGHT 55/20 LENGTH 35 CM Navy Blue je neoceniteľným pomocníkom na všetkých cestách. Jeho hmotnosť sa zastavila na len 2 kg, sám o sebe je teda pomerne ľahký. Veľkosť S zvyčajne umožňuje vziať si kufor aj na palubu lietadiel ako príručnú batožinu. Vnútorný objem 35 l je tak akurát na prepravu každodenných nevyhnutností. Povrch kufra z textílie je výborným riešením pre používateľov, ktorí považujú za zásadnú čo najnižšiu hmotnosť batožiny. Vzhľadom k možnosti povolenia zipsov je objem kufra ľahké o trochu uspôsobiť baleným veciam. Kamkoľvek sa vydáte, kufor Samsonite Base Boost UPRIGHT 55/20 LENGTH 35 CM Navy Blue dokonale uchová vaše veci a automaticky každého nadchne nápaditým spracovaním a množstvom funkcií.

Užitočný TSA zámok je výsadou inteligentných cestovateľov

Pre väčšiu bezpečnosť leteckej prepravy je od teroristických útokov v New Yorku bežné, že medzi právomoci agentov TSA na letiskách patrí nazerať do prepravovanej batožiny. Obvykle postačí skenovací prístroj, občas ale dôjde k násilnému otvoreniu zámku pri dôkladnejšej kontrole. Zámky TSA pravdaže možno otvoriť univerzálnym kľúčom, ktorým je personál vybavený. Nikto neautorizovaný by sa samozrejme do kufra dostať nemal, nemusíte mať strach. Cestovný kufor s TSA zámkom Samsonite Base Boost UPRIGHT 55/20 LENGTH 35 CM Navy Blue ľahko zamknete trojciferným kódom a máte postarané.

Podstatné prednosti cestovného kufra Samsonite Base Boost UPRIGHT 55/20 LENGTH 35 CM Navy Blue

  • Kufor dostal do výbavy dve kolieska, čo je perfektná voľba, ak vás s kufrom čakajú aj dlhšie cesty pešo
  • Pribalená menovka je dôležitá pri rozoznávaní vášho kufra pri výdaji batožín
  • Držadlo, ktoré na kufri nájdete, uľahčí prevoz kufra po letisku aj inde
  • Popruhy šité do kríža pre pevné a spoľahlivé uchytenie zabalených vecí

Parametre a špecifikácia

Hmotnosť
2 kg Hotovo!
Objem
35 l Hotovo!
Výška
55 cm Hotovo!
Šírka
35 cm Hotovo!
Dĺžka/hĺbka
20 cm Hotovo!

Hmotnosť

Hmotnosť
2 kg Hotovo!

Objem

Objem
35 l Hotovo!

Rozmery (V × Š × H)

Výška
55 cm Hotovo!
Šírka
35 cm Hotovo!
Dĺžka/hĺbka
20 cm Hotovo!

Veľkosť

Veľkosť kufra
S Hotovo!

Veľkosť

Veľkosť kufra
S Hotovo!
Viac parametrov

Samsonite je svetovým lídrom v oblasti cestovných tašiek, batožiny a ďalšieho príslušenstva. Založená bola spoločnosť už v roku 1910 v Spojených štátoch amerických poľskými emigrantmi. Vo svojich produktoch kombinuje ľúbivý štýl s dôrazom na maximálnu kvalitu a trvanlivosť. Ponuka produktov je smerovaná ako pre potreby bežných turistov, tak aj každodenne cestujúcich profesionálov. Je držiteľom celého radu ocenení.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Samsonite Base Boost UPRIGHT 55/20 LENGTH 35 CM Navy Blue Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Samsonite Base Boost UPRIGHT 55/20 LENGTH 35cm Navy Blue. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Samsonite Base Boost UPRIGHT 55/20 LENGTH 35CM Navy Blue.
P-DC1-WEB09
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií