Dňa 11.5.2024 (sobota) nebude možné na pobočke Alza Nitra vyzvihovať objemný tovar z dôvodu konajúcej sa akcie s hasičmi na parkovisku.

Samsonite Dynamore DUFFLE/WH 67 Black

Zobraziť katalóg
Samsonite Dynamore DUFFLE/WH 67 Black
Cestovný kufor textilný, objem 69 l (veľkosť M), teleskopické horné držadlo, rozmery 67×32×35 cm, hmotnosť 2500 g
Kód:  SPTif0132a Produktové číslo:  5414847854699 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Samsonite Dynamore DUFFLE/WH 67 Black Predaj skončil

Samsonite Dynamore DUFFLE/WH 67 Black

Dizajnovo veľmi originálny kufor Samsonite Dynamore DUFFLE/WH 67 Black prináša všetko, čo vám pri vašej starej batožine chýba. Hmotnosť tohto kufra je iba 2 500 g, dovolenku vám nebude kaziť ťahanie ťažkej batožiny. Objem 69 l sa skvele hodí pre rodinnú dovolenku. Kufor je vyrobený z textílie, ktorá je výborným riešením pre používateľov, ktorí nebudú prevážať príliš krehké veci. Vzhľadom na istú vôľu každej textílie by nemal byť problém objem kufra o kúsok zväčšiť. Čierna farba je len posledným kamienkom tvoriacim pomyselný vrchol. Nech už vyrazíte kamkoľvek, cestovný kufor s TSA zámkom Samsonite Dynamore DUFFLE/WH 67 Black sa stane nepostrádateľnou výbavou a od začiatku ohromí dokonalým spracovaním aj funkčnosťou a ergonómiou.

Dôležitý TSA zámok je prvotriednou ochranou vecí v kufri

Kvôli snahe o maximálne bezpečie letov je dnes bežne zavedené, že patrí medzi právomoci letiskového personálu otvoriť batožinu a nahliadnuť do nej. Väčšinou nie je nutné batožinu otvárať, občas ale agenti musia zámok na kufri preštipnúť. Takzvané TSA zámky ale možno otvoriť univerzálnym kľúčom, ktorým je personál vybavený. Do takéhoto kufra sa dostane len ostraha letiska, straty vecí sa báť nemusíte. Cestovný kufor s TSA zámkom Samsonite Dynamore DUFFLE/WH 67 Black prakticky zatvoríte na západ kódom troch čísel a nemusíte sa báť ani zlodejov, ani poškodenia letiskovým personálom.

Kľúčové znaky kufra Samsonite Dynamore DUFFLE/WH 67 Black

  • Kufor dostal do výbavy dvojicu koliesok, ktoré sú pevné a odolné
  • Praktické držadlo robí z kufra perfektnú príručnú batožinu na akúkoľvek cestu
  • Upínacie popruhy pre pevné a spoľahlivé uchytenie zabalených vecí

Parametre a špecifikácia

Farba
Čierna Hotovo!
Hmotnosť
2,5 kg Hotovo!
Objem
69 l Hotovo!
Výška
67 cm Hotovo!
Šírka
35 cm Hotovo!

Farba

Farba
Čierna Hotovo!

Hmotnosť

Hmotnosť
2,5 kg Hotovo!

Objem

Objem
69 l Hotovo!

Rozmery (V × Š × H)

Výška
67 cm Hotovo!
Šírka
35 cm Hotovo!
Dĺžka/hĺbka
32 cm Hotovo!

Veľkosť

Veľkosť kufra
M Hotovo!

Veľkosť

Veľkosť kufra
M Hotovo!
Viac parametrov

Samsonite je svetovým lídrom v oblasti cestovných tašiek, batožiny a ďalšieho príslušenstva. Založená bola spoločnosť už v roku 1910 v Spojených štátoch amerických poľskými emigrantmi. Vo svojich produktoch kombinuje ľúbivý štýl s dôrazom na maximálnu kvalitu a trvanlivosť. Ponuka produktov je smerovaná ako pre potreby bežných turistov, tak aj každodenne cestujúcich profesionálov. Je držiteľom celého radu ocenení.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Samsonite Dynamore DUFFLE/WH 67 Black Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Samsonite Dynamore DUFFLE/WH 67 Black. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Samsonite Dynamore DUFFLE/WH 67 Black.
P-DC1-WEB04
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií