Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

Dvojročná záruka teraz aj pre firmy AlzaBoxy Q1

Samsonite Dynamore SPINNER 67 EXP Black

Zobraziť katalóg
Samsonite Dynamore SPINNER 67 EXP Black
Cestovný kufor , objem 74 l (veľkosť M), teleskopické, bočné a horné držadlo, 4 kolieska, rozmery 67×44×27 cm, hmotnosť 2900g
Kód:  SPTif0130a Produktové číslo:  5414847854552 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Samsonite Dynamore SPINNER 67 EXP Black Predaj skončil

Samsonite Dynamore SPINNER 67 EXP Black

Chcete, aby bolo vaše cestovanie elegantné a praktické? Kufor Samsonite Dynamore SPINNER 67 EXP Black posúva balenie na novú úroveň. Celkový vnútorný objem 74 l je tak akurát v prípade, keď ani pri najlepšej vôli nemôžete zredukovať množstvo zabalených vecí. Povrch kufra z textílie je vhodným riešením pre cestovateľov, ktorí priamo vyžadujú čo najnižšiu hmotnosť batožiny. Vďaka tomu, že textíliu možno trochu roztiahnuť, je objem kufra ľahké ľahko prispôsobiť. Nezáleží na tom, čo máte v pláne, kufor Samsonite Dynamore SPINNER 67 EXP Black spoľahlivo ochráni všetky vaše veci a navyše hneď od začiatku každého nadchne svojím nevšedným vyhotovením a praktickou ergonómiou.

Poctivý TSA zámok je výsadou inteligentných cestovateľov

Pre väčšiu bezpečnosť leteckej prepravy je obvyklou praxou, že agenti TSA (skratka z anglického označenia Prepravná bezpečnostná správa) sú oprávnení otvoriť a skontrolovať batožinu. Väčšinou nie je nutné batožinu otvárať, občas je ale nutné nahliadnuť dovnútra a zámok na kufri je otvorený násilím. Takzvané TSA zámky pravdaže otvorí kontrola univerzálnym kľúčom. Do takéhoto kufra sa dostane len ochranka letiska, nemajte obavy. Cestovný kufor s TSA zámkom Samsonite Dynamore SPINNER 67 EXP Black prakticky zopnete zipsy trojčíselným kódom a môžete byť v kľude.

Dôležité znaky cestovného kufra Samsonite Dynamore SPINNER 67 EXP Black

  • Kufor dostal štyri vlastné kolieska, manipulácia s ním je teda extrémne jednoduchá
  • Pridaná menovka vám ušetrí veľa trápenia v prípade straty alebo zatúlania batožiny
  • Pridané držadlo veľmi uľahčí manipuláciu s kufrom
  • Popruhy prišité k hlavnej priehradke pre lepšiu organizáciu vnútorného priestoru
  • Integrovaná textilná priehradka oddelí potrebné oblečenie od hygienických pomôcok

Parametre a špecifikácia

Hmotnosť
2,9 kg Hotovo!
Objem
74 l Hotovo!
Výška
67 cm Hotovo!
Šírka
27 cm Hotovo!
Dĺžka/hĺbka
44 cm Hotovo!

Hmotnosť

Hmotnosť
2,9 kg Hotovo!

Objem

Objem
74 l Hotovo!

Rozmery (V × Š × H)

Výška
67 cm Hotovo!
Šírka
27 cm Hotovo!
Dĺžka/hĺbka
44 cm Hotovo!

Veľkosť

Veľkosť kufra
M Hotovo!

Veľkosť

Veľkosť kufra
M Hotovo!
Viac parametrov

Samsonite je svetovým lídrom v oblasti cestovných tašiek, batožiny a ďalšieho príslušenstva. Založená bola spoločnosť už v roku 1910 v Spojených štátoch amerických poľskými emigrantmi. Vo svojich produktoch kombinuje ľúbivý štýl s dôrazom na maximálnu kvalitu a trvanlivosť. Ponuka produktov je smerovaná ako pre potreby bežných turistov, tak aj každodenne cestujúcich profesionálov. Je držiteľom celého radu ocenení.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Samsonite Dynamore SPINNER 67 EXP Black Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Samsonite Dynamore SPINNER 67 EXP Black. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Samsonite Dynamore SPINNER 67 EXP Black.
P-DC1-WEB04
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií