Dňa 11.5.2024 (sobota) nebude možné na pobočke Alza Nitra vyzvihovať objemný tovar z dôvodu konajúcej sa akcie s hasičmi na parkovisku.

Samsonite Dynamore SPINNER 67 EXP Taupe

Zobraziť katalóg
Samsonite Dynamore SPINNER 67 EXP Taupe
Cestovný kufor , objem 74 l (veľkosť M), teleskopické, bočné a horné držadlo, 4 kolieska, hmotnosť 2,9kg
Kód:  SPTif0126a Produktové číslo:  5414847854583 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Samsonite Dynamore SPINNER 67 EXP Taupe Predaj skončil

Samsonite Dynamore SPINNER 67 EXP Taupe

Kufor s mimoriadne vydareným dizajnom Samsonite Dynamore SPINNER 67 EXP Taupe prekvapí každého nadšeného cestovateľa. Celkový objem vnútorného priestoru 74 l sa hodí na cesty s väčším množstvom vecí. Kufor vyrobený z textílie je vhodnou voľbou pre používateľov, ktorí nechcú platiť daň za odolnosť v podobe väčšej váhy. Kvôli zipsom, ktoré je možné povoliť, je objem kufra možné ľahko nafúknuť. Nech už v ňom chcete prenášať čokoľvek, cestovný kufor Samsonite Dynamore SPINNER 67 EXP Taupe perfektne ochráni vaše veci a okamžite zaujme nápaditým vzhľadom a tiež veľkým dôrazom na celkovú funkčnosť.

Vychytaný TSA zámok je dôležitý pre bezpečie uložených vecí

Pre zaistenie bezpečia je od 11. 9. 2001 bežné, že agenti TSA (Transportation Security Administration) na letiskách môžu batožinu otvoriť, ak existuje podozrenie z prevozu nebezpečných látok. Obvykle je batožina skenovaná, občas je ale personál nútení násilím otvoriť klasický zámok kufra a pozrieť sa dovnútra. TSA zámky samozrejme možno otvoriť špeciálnym kľúčom, ktorý patrí do výbavy letiskového personálu. Do kufrov sa však nikto iný, než kontrolór, nedostane, o bezpečnosť svojich vecí strach mať nemusíte. Cestovný kufor s TSA zámkom Samsonite Dynamore SPINNER 67 EXP Taupe jednoducho uzamknete pomocou troch číslic a zabezpečenie na vysokej úrovni vás upokojí.

Podstatné prvky kufra Samsonite Dynamore SPINNER 67 EXP Taupe

  • Kufor jazdí po štyroch kolieskach, veľmi ľahko sa preto preváža
  • Pridaná menovka vám pomôže vo chvíli, keď sa vám kufor zatúla
  • Praktické držadlo premení kufor na skutočne variabilnú batožinu ideálnu na dlhé cesty
  • Popruhy šité do kríža pomôžu s uchytením vecí
  • Vnútorná látková deliaca priehradka je vhodná na oddelenie drobností od zvyšku vecí

Parametre a špecifikácia

Hmotnosť
2,9 kg Hotovo!
Objem
74 l Hotovo!
Výška
67 cm Hotovo!
Šírka
27 cm Hotovo!
Dĺžka/hĺbka
44 cm Hotovo!

Hmotnosť

Hmotnosť
2,9 kg Hotovo!

Objem

Objem
74 l Hotovo!

Rozmery (V × Š × H)

Výška
67 cm Hotovo!
Šírka
27 cm Hotovo!
Dĺžka/hĺbka
44 cm Hotovo!

Veľkosť

Veľkosť kufra
M Hotovo!

Veľkosť

Veľkosť kufra
M Hotovo!
Viac parametrov

Samsonite je svetovým lídrom v oblasti cestovných tašiek, batožiny a ďalšieho príslušenstva. Založená bola spoločnosť už v roku 1910 v Spojených štátoch amerických poľskými emigrantmi. Vo svojich produktoch kombinuje ľúbivý štýl s dôrazom na maximálnu kvalitu a trvanlivosť. Ponuka produktov je smerovaná ako pre potreby bežných turistov, tak aj každodenne cestujúcich profesionálov. Je držiteľom celého radu ocenení.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Samsonite Dynamore SPINNER 67 EXP Taupe Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Samsonite Dynamore SPINNER 67 EXP Taupe. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Samsonite Dynamore SPINNER 67 EXP Taupe.
P-DC1-WEB03
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií