Samsonite Dynamore SPINNER 78 EXP Blue

Zobraziť katalóg
Samsonite Dynamore SPINNER 78 EXP Blue
Cestovný kufor , objem 111 l (veľkosť L), teleskopické, bočné a horné držadlo, 4 kolieska, rozmery 78×49×31 cm, hmotnosť 3300g
Kód:  SPTif0123a Produktové číslo:  5414847854620 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Samsonite Dynamore SPINNER 78 EXP Blue Predaj skončil

Samsonite Dynamore SPINNER 78 EXP Blue

Dizajnovo veľmi originálny kufor Samsonite Dynamore SPINNER 78 EXP Blue posúva balenie na novú úroveň. Celkový objem vnútorného priestoru 111 l znamená, že máte miesta na rozdávanie, takže doň schováte v podstate čokoľvek. Použitá textília je správnym riešením pre používateľov, ktorí sa obávajú nedostatku priestoru. Vďaka tomu, že textíliu možno trochu roztiahnuť, je možné objem kufra ľahko uspôsobiť baleným veciam. Bez ohľadu na to, aké cesty máte v pláne, kufor Samsonite Dynamore SPINNER 78 EXP Blue spoľahlivo ochráni všetky vaše veci a navyše už pri prvej príležitosti každého nadchne svojím nadčasovým dizajnom aj dôrazom kladeným na ergonómiu a funkčnosť.

Užitočný TSA zámok je nevyhnutný pre obozretných cestovateľov

Kvôli zvýšenej bezpečnosti musíme brať na vedomie, že má personál letísk právomoc kontrolovať celú batožinu. Zvyčajne sa batožina preveruje skenerom, občas ale agenti musia zámok na kufri otvoriť. Zámky s certifikátom TSA samozrejme dovoľujú ochranke použiť špeciálny kľúč. Do kufra sa nedostane nikto iný, než bezpečnostní agenti, straty vecí sa báť nemusíte. Cestovný kufor s TSA zámkom Samsonite Dynamore SPINNER 78 EXP Blue prakticky zopnete kódom troch čísel a cestujete v pokoji a pohode.

Hlavné vlastnosti kufra Samsonite Dynamore SPINNER 78 EXP Blue

  • Kufor dostal štyri vlastné kolieska, takže nie je problém prevážať aj veľmi ťažké veci
  • Pribalená menovka je neoceniteľná v prípade, že sa na letisku váš kufor stratí
  • Integrované držadlo vykúzli z kufra skutočne ideálnu cestovnú batožinu
  • Popruhy šité do kríža v hlavnej priehradke vám umožnia lepšie zorganizovať uložené vecí
  • Vnútorná deliaca priehradka je vhodná na oddelenie drobností od zvyšku vecí

Parametre a špecifikácia

Hmotnosť
3,3 kg Hotovo!
Objem
111 l Hotovo!
Výška
78 cm Hotovo!
Šírka
31 cm Hotovo!
Dĺžka/hĺbka
49 cm Hotovo!

Hmotnosť

Hmotnosť
3,3 kg Hotovo!

Objem

Objem
111 l Hotovo!

Rozmery (V × Š × H)

Výška
78 cm Hotovo!
Šírka
31 cm Hotovo!
Dĺžka/hĺbka
49 cm Hotovo!

Veľkosť

Veľkosť kufra
L Hotovo!

Veľkosť

Veľkosť kufra
L Hotovo!
Viac parametrov

Samsonite je svetovým lídrom v oblasti cestovných tašiek, batožiny a ďalšieho príslušenstva. Založená bola spoločnosť už v roku 1910 v Spojených štátoch amerických poľskými emigrantmi. Vo svojich produktoch kombinuje ľúbivý štýl s dôrazom na maximálnu kvalitu a trvanlivosť. Ponuka produktov je smerovaná ako pre potreby bežných turistov, tak aj každodenne cestujúcich profesionálov. Je držiteľom celého radu ocenení.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Samsonite Dynamore SPINNER 78 EXP Blue Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Samsonite Dynamore SPINNER 78 EXP Blue. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Samsonite Dynamore SPINNER 78 EXP Blue.
P-DC1-WEB09
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií