Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

AP+ nový vizuál Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

Samsonite Flux SPINNER 55/20 EXP White

Zobraziť katalóg
Samsonite Flux SPINNER 55/20 EXP White
4,8 5 hodnotení
Cestovný kufor škrupinový, objem 37 l (veľkosť S), teleskopické, bočné a horné držadlo, 4 kolieska, rozmery 55×20×40 cm, hmotnosť 2,7kg
Variant
Kód:  SPTif0096a29 Produktové číslo:  5414847773457 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Samsonite Flux SPINNER 55/20 EXP White Predaj skončil

Samsonite Flux SPINNER 55/20 EXP White

Zlaďte so svojím štýlom aj cestovné doplnky. Kufor Samsonite Flux SPINNER 55/20 EXP White sa vám bude hodiť kedykoľvek príde nutnosť alebo túžba cestovať. Veľkosť S zaručuje, že kufor na letisku zodpovedá rozmerom pre príručnú batožinu. Vnútorný priestor s objemom 37 l sa výborne hodí na prepravu čohokoľvek, čo budete nutne na svojej ceste potrebovať. Pri výbere kufra je dôležitým parametrom použitý materiál. Škrupina je mimoriadne vhodnou voľbou predovšetkým kvôli veľmi vysokej odolnosti. Preto kufor nepoškodí ani mnohokrát necitlivé zaobchádzanie letiskového personálu. Bez ohľadu na to, aké cesty máte v pláne, kufor Samsonite Flux SPINNER 55/20 EXP White vám bude neoceniteľným pomocníkom a takmer od prvého momentu prekvapí neobvyklým dizajnom a zároveň aj úžitkovými vlastnosťami a ergonómiou.

Poctivý TSA zámok výrazne znižuje riziko vykradnutia kufra

Pre väčšiu bezpečnosť letov sa stalo štandardom, že školený personál na letiskách môže kontrolovať celú batožinu. Zvyčajne nie je potrebné kufor otvoriť, občas je však nevyhnutné otvoriť zámok. Zámky TSA pravdaže možno otvoriť univerzálnym kľúčom, ktorým je personál vybavený. Do kufra sa nedostane nikto iný, než bezpečnostní agenti, nemusíte mať strach. Cestovný kufor s TSA zámkom Samsonite Flux SPINNER 55/20 EXP White teda jednoducho zopnete zipsy svojím vlastným kódom na tri čísla a nemusíte sa báť ani zlodejov, ani poškodenia letiskovým personálom.

Hlavné znaky kufra Samsonite Flux SPINNER 55/20 EXP White

  • Kufor dostal do výbavy štyri kolieska, manipulácia s ním je teda extrémne jednoduchá
  • Pribalená menovka veľmi pomôže pri hľadaní kufra medzi batožinou ostatných pasažierov
  • Zabudované držadlo odľahčí chrbát
  • Popruhy prišité k hlavnej priehradke pre pevné a spoľahlivé uchytenie zabalených vecí

Parametre a špecifikácia

Hmotnosť
2,7 kg Hotovo!
Objem
37 l Hotovo!
Výška
55 cm Hotovo!
Šírka
40 cm Hotovo!
Dĺžka/hĺbka
20 cm Hotovo!

Hmotnosť

Hmotnosť
2,7 kg Hotovo!

Objem

Objem
37 l Hotovo!

Rozmery (V × Š × H)

Výška
55 cm Hotovo!
Šírka
40 cm Hotovo!
Dĺžka/hĺbka
20 cm Hotovo!

Veľkosť

Veľkosť kufra
S Hotovo!

Veľkosť

Veľkosť kufra
S Hotovo!
Viac parametrov

Samsonite je svetovým lídrom v oblasti cestovných tašiek, batožiny a ďalšieho príslušenstva. Založená bola spoločnosť už v roku 1910 v Spojených štátoch amerických poľskými emigrantmi. Vo svojich produktoch kombinuje ľúbivý štýl s dôrazom na maximálnu kvalitu a trvanlivosť. Ponuka produktov je smerovaná ako pre potreby bežných turistov, tak aj každodenne cestujúcich profesionálov. Je držiteľom celého radu ocenení.

Produktové línie: Samsonite Flux SPINNER 55/20 EXP 

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Samsonite Flux SPINNER 55/20 EXP White Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Samsonite Flux SPINNER 55/20 EXP White. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Samsonite Flux SPINNER 55/20 EXP White.
P-DC1-WEB01
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií