AlzaPlus+ sport Nákupy pod palcom s aplikáciou Alza

Samsonite Flux SPINNER 75/28 EXP White

Zobraziť katalóg
Samsonite Flux SPINNER 75/28 EXP White
4,8 4 hodnotení
Cestovný kufor škrupinový, objem 121 l (veľkosť L), teleskopické, bočné a horné držadlo, 4 kolieska, rozmery 75×31×52 cm, hmotnosť 3,9kg
Variant
Kód:  SPTif0096a31 Produktové číslo:  5414847773556 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Samsonite Flux SPINNER 75/28 EXP White

Chcete cestovať štýlovo? Kufor Samsonite Flux SPINNER 75/28 EXP White oceníte pri objavovaní všetkých krás sveta. Objem vnútorného priestoru 121 l je veľmi štedrý, môžete teda vziať aj to, čo by ste inak kvôli miestu museli nechať doma. Škrupinový materiál kufra je praktickým riešením kvôli vysokej odolnosti proti poškodeniu. Preto sa nemusíte báť poškodenia uložených vecí. Nech už sa vydáte kamkoľvek, kufor Samsonite Flux SPINNER 75/28 EXP White vám bude neoceniteľným pomocníkom a od prvého okamžiku udiví štýlovým vzhľadom a praktickou funkčnosťou s dôrazom na ergonómiu.

Vychytaný TSA zámok výrazne znižuje riziko vykradnutia kufra

Kvôli bezpečnosti cestujúcich je zavedené, že agenti TSA (Transportation Security Administration) na letiskách môžu skontrolovať ľubovoľnú batožinu. Väčšinou postačí kontrola batožiny skenerom, občas je však nevyhnutné otvoriť zámok. Tzv. TSA zámky prirodzene možno otvoriť univerzálnym kľúčom. Takto sa do kufra pozrú len poverení kontrolóri, nikto iný, nemusíte mať strach o uložené veci. Cestovný kufor s TSA zámkom Samsonite Flux SPINNER 75/28 EXP White rýchlo uzamknete trojčíselným kódom a môžete byť v kľude.

Podstatné vlastnosti kufra Samsonite Flux SPINNER 75/28 EXP White

  • Kufor má hneď štyri kolieska, veľmi ľahko sa preto preváža
  • Pribalená menovka sa môže hodiť pri rozoznávaní vášho kufra pri výdaji batožín
  • Zabudované držadlo výrazne pomáha pri manipulácii s kufrom odľahčiť chrbát
  • Dva prakticky všité popruhy pomôžu s organizáciou uložených vecí

Parametre a špecifikácia

Hmotnosť
3,9 kg Hotovo!
Objem
121 l Hotovo!
Výška
75 cm Hotovo!
Šírka
52 cm Hotovo!
Dĺžka/hĺbka
31 cm Hotovo!

Hmotnosť

Hmotnosť
3,9 kg Hotovo!

Objem

Objem
121 l Hotovo!

Rozmery (V × Š × H)

Výška
75 cm Hotovo!
Šírka
52 cm Hotovo!
Dĺžka/hĺbka
31 cm Hotovo!

Veľkosť

Veľkosť kufra
L Hotovo!

Veľkosť

Veľkosť kufra
L Hotovo!
Viac parametrov

Samsonite je svetovým lídrom v oblasti cestovných tašiek, batožiny a ďalšieho príslušenstva. Založená bola spoločnosť už v roku 1910 v Spojených štátoch amerických poľskými emigrantmi. Vo svojich produktoch kombinuje ľúbivý štýl s dôrazom na maximálnu kvalitu a trvanlivosť. Ponuka produktov je smerovaná ako pre potreby bežných turistov, tak aj každodenne cestujúcich profesionálov. Je držiteľom celého radu ocenení.

Produktové línie: Samsonite Flux SPINNER 75/28 EXP 

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobry den, u bile a cerne varianty mame v popisku objem 121L a u teto modre je to 108L. Je to spravne nebo by to take melo byt 121L? Predem dekuji za info.

Diskusia a poradňa k Samsonite Flux SPINNER 75/28 EXP White
Príslušenstvo pre Samsonite Flux SPINNER 75/28 EXP White Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Samsonite Flux SPINNER 75/28 EXP White. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Samsonite Flux SPINNER 75/28 EXP White.
P-DC1-WEB11
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií