Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Nákupy pod palcom s aplikáciou Alza

Samsonite Karissa Biz SPINNER 55/20 Formula Red

Zobraziť katalóg
Samsonite Karissa Biz SPINNER 55/20 Formula Red
Kufor – kufor na kolieskach Samsonite SPINNER 55 z kolekcie Karissa Biz má vnútorné krížové upínacie pásy, vrecko na zips z prednej strany, štyri kolieska a výsuvnú nastaviteľnú rukoväť. Rozmer. 40×55×20cm, 42l, 2kg Materiál: 90% nylon + 10% polyuretán
Kód:  GR677d32 Produktové číslo:  60N*40001 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Samsonite Karissa Biz SPINNER 55/20 Formula Red Predaj skončil

Samsonite Karissa Biz SPINNER 55/20 Formula Red

Príručný kufrík Karissa od firmy Samsonite je nielen elegantný, ale aj bezpečný a odolný. Využijete ho na pracovných aj rekreačných cestách. Vďaka jeho veľkosti si ho môžete vziať aj na palubu lietadla. V hlavnej časti kufra sa nachádzajú vnútorné krížové upínacie pásy pre fixáciu odevov a dve vrecká na zips, jedno je sieťované. Ďalšie vrecká na zips nájdete na prednej a bočnej strane kufra. V kufríku sa nachádza priestor na notebook až do uhlopriečky 16,4 palcov. Štyri kolieska zaisťujú jednoduchý všesmerový pojazd. Výsuvnú nastaviteľnú rukoväť prispôsobíte svojej výške.

Vlastnosti kufríku Samsonite Karissa Biz Spinner 55/20

  • Elegantné vyhotovenie vo farbe Formula Red
  • Kufrík využijete ako palubná batožina
  • Objem kufríku Karissa je 42 l
  • Hmotnosť batožiny je len 2 kg
  • Karissa Biz Spinner je vybavený TSA zámkom a uzamykateľnými zipsami
  • Pre ľahkú manipuláciu má kufrík 4 kolieska
  • Batožina má ručné madlo a výsuvnú nastaviteľnú rukoväť
  • V kufríku Samsonite sú vnútorné upínacie pásy pre fixáciu vecí
  • Karissa Biz Spinner je ideálnym kufríkom na cestovanie s notebookom

Rozmery:
55 × 40 × 20 cm

Parametre a špecifikácia

Viac parametrov

Samsonite je svetovým lídrom v oblasti cestovných tašiek, batožiny a ďalšieho príslušenstva. Založená bola spoločnosť už v roku 1910 v Spojených štátoch amerických poľskými emigrantmi. Vo svojich produktoch kombinuje ľúbivý štýl s dôrazom na maximálnu kvalitu a trvanlivosť. Ponuka produktov je smerovaná ako pre potreby bežných turistov, tak aj každodenne cestujúcich profesionálov. Je držiteľom celého radu ocenení.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Samsonite Karissa Biz SPINNER 55/20 Formula Red Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Samsonite Karissa Biz SPINNER 55/20 Formula Red. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Notebooktasche Samsonite Karissa Biz SPINNER 55/20 Formula Red. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Notebooktasche Samsonite Karissa Biz SPINNER 55/20 Formula Red. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Samsonite Karissa Biz SPINNER 55/20 Formula Red.
P-DC1-WEB08
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií