AlzaPlus+ sport Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

Samsonite Leviathan 17.3" čierny

Zobraziť katalóg
Samsonite Leviathan 17.3" čierny
4,9 9 hodnotení
Batoh na notebook s maximálnou uhlopriečkou do 17.3", materiál: polyester, nastaviteľné ramenné popruhy, anatomicky tvarovaný chrbát, vrecko na fľašu, vodoodolný a horné vrecko, objem 29.5 l, vonkajšie rozmery (V׊×H) 50 cm ×39 cm ×32 cm, hmotnosť 1.5kg, farba čierna a červená
Kód:  GR882i1 Produktové číslo:  59N*19001 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Samsonite Leviathan 17.3" čierny

Pred objednaním overte rozmery vášho zariadenia, či je preň vami vybraný batoh dostačujúci..

Samsonite Leviathan čierny je batoh s organizérom a vreckom na notebook s maximálnou uhlopriečkou obrazovky 17,3". Je vyrobený z pevného materiálu. Batoh celkovo ponúka 5 vreciek. TSA priestor so systémom Perfect Fit perfektne ochráni váš 17,3" notebook pred poškodením či poškriabaním, vrecko je mäkké a príjemná na dotyk. Predné vrecko ponúka veľa organizačných priehradok a tiež držiak pre tablet. Spolu s batohom je dodávaný pás pre ľahkú prepravu na vozíku. Batoh je veľmi dobre ergonomicky vyriešený, disponuje polstrovanými vankúšiky na strane chrbta a pevné popruhy s možnosťou zmeny veľkosti.

Kľúčové vlastnosti batohu na notebook Samsonite Leviathan 17.3'' čierny

  • Ergonomické a pohodlné držadlo
  • Polstrovaný chrbát
  • Batoh z pevného materiálu
  • Vrchné vrecko s mäkkou podšívkou
  • Vstavaný organizér
  • Ergonomické a pohodlné držadlo
  • Dvojica bočných vreciek

Pre notebooky do veľkosti:
17,3"

Farba batohu:
čierno-červená

 

Parametre a špecifikácia

Vhodné pre
Dospelých Hotovo!
Určenie
Unisex Hotovo!
Materiál
Polyester Hotovo!
Hmotnosť
1,5 kg Hotovo!
Vrecká
Vrecko na notebook, Vrecko na fľašu, Horné vrecko Hotovo!

Určenie

Vhodné pre
Dospelých Hotovo!
Určenie
Unisex Hotovo!

Materiál

Materiál
Polyester Hotovo!

Hmotnosť

Hmotnosť
1,5 kg Hotovo!

Výbava

Vrecká
Vrecko na notebook, Vrecko na fľašu, Horné vrecko Hotovo!
Popruhy
Nastaviteľné popruhy Hotovo!
Vlastnosti a výbava
Anatomicky tvarovaný chrbát, Vodoodolné Hotovo!
Viac parametrov

Samsonite je svetovým lídrom v oblasti cestovných tašiek, batožiny a ďalšieho príslušenstva. Založená bola spoločnosť už v roku 1910 v Spojených štátoch amerických poľskými emigrantmi. Vo svojich produktoch kombinuje ľúbivý štýl s dôrazom na maximálnu kvalitu a trvanlivosť. Ponuka produktov je smerovaná ako pre potreby bežných turistov, tak aj každodenne cestujúcich profesionálov. Je držiteľom celého radu ocenení.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den rad by som sa spytal, batoh ma v popise napísane ze je z velmi pevneho a nepremokaveho materialu. Avsak stravil som s nim jeden den na cestách po meste, kedy asi čistého času 2 hodiny s dáždnikom som chodil po meste. Výsledok boli navhlnuté všetky vnútorné kapsy, zvrchu, minimalne tak 10 cm dovnútra. Je to normálne? 2 hodiny chôdze v daždi s dáždnikom, aby toto spôsobili? Alebo je to vadný kus (asi málo pravdepodobné). Ďakujem.

Dobrý deň, alza.cz aj Alza.hu to ma za menej ako 90 eur. Môžete prosím odôvodniť cenový rozdiel? Mate batoh vystavený v centrále? Ďakujem za odpovede.

Dobrý deň, aká pláštenka je vhodná pre tento batoh Somsonite Leviathan 17,3? Máte nejakú v ponuke?

Dobry den, vejde se do tohoto batohu ntb acer predator typ G5-793-71L7? Dekuji

dobrý den můžete mně sdělit váhu tohoto batohu? samsonite Levitian. Děkuji.

Dobrý den, jaké jsou prosím vnitřní rozměry úložiště pro notebook? Vleze se Asus G75vw s rozměry 42 x 32 x 5,2 cm? Díky.

Dobrý deň, chcel by som vedieť aké sú rozmery priečinka pre uloženie notebooku, resp. či sa mi tam zmestí notebook s rozmermi 421 x 295 x 21,9 mm.

Diskusia a poradňa k Samsonite Leviathan 17.3" čierny
Príslušenstvo pre Samsonite Leviathan 17.3" čierny Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Samsonite Leviathan 17.3'' černý. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Samsonite Leviathan 17.3'' schwarz. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Samsonite Leviathan 17.3'' schwarz. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Samsonite Leviathan 17,3 „” Fekete.
P-DC1-WEB19
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií