AlzaPlus+ sport Nákupy pod palcom s aplikáciou Alza

Samsonite MixMesh SPINNER 55/20 Niagara Blue/Yellow

Zobraziť katalóg
Samsonite MixMesh SPINNER 55/20 Niagara Blue/Yellow
Cestovný kufor – škrupinový veľkosti S; 4 kolieska; objem: 37l; rozmery: 55×40×20cm; hmotnosť: 2.6kg
Kód:  SPTif0096a17 Produktové číslo:  5414847856242 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Samsonite MixMesh SPINNER 55/20 Niagara Blue/Yellow Predaj skončil

Samsonite MixMesh SPINNER 55/20 Niagara Blue/Yellow

Dizajnovo veľmi originálny kufor Samsonite MixMesh SPINNER 55/20 Niagara Blue/Yellow poteší každého, kto má aspoň kúsok cestovateľskej duše. Veľkosť S zaručuje, že kufor na letisku zodpovedá rozmerom pre príručnú batožinu. Celkový objem kufra 37 sa hodí na prevoz drobnejších nevyhnutností. Kufor pokrýva škrupina, ktorá je mimoriadne vhodným riešením vďaka väčšej odolnosti, ktorá predčí textilné materiály. Tým pádom prežije cestu bez úhony ako kufor sám, tak uložené veci. Nech už v ňom chcete prenášať čokoľvek, cestovný kufor Samsonite MixMesh SPINNER 55/20 Niagara Blue/Yellow bude neoceniteľným pomocníkom, ktorý od prvého stretnutia zaujme svojím nevšedným vyhotovením a zmyslom pre funkčnosť, pohodlie aj ergonómiu.

Dôležitý TSA zámok výrazne znižuje riziko vykradnutia kufra

Vzhľadom k starostlivosti o bezpečnosť cestujúcich je od 11. 9. 2001 bežné, že patrí medzi právomoci letiskového personálu nazerať do prepravovanej batožiny. Väčšinou nie je nutné batožinu otvárať, tu a tam samozrejme kontrolór zničí zámok, aby sa do kufra sám dostal. Certifikované TSA zámky pravdaže dovoľujú ochranke použiť špeciálny kľúč. Do kufra sa dostane len personál letiska, nemusíte mať strach. Cestovný kufor s TSA zámkom Samsonite MixMesh SPINNER 55/20 Niagara Blue/Yellow bezpečne zopnete kódom s troma číslami a zabezpečenie na vysokej úrovni vás upokojí.

Hlavné vlastnosti kufra Samsonite MixMesh SPINNER 55/20 Niagara Blue/Yellow

  • Kufor dostal štyri vlastné kolieska, a preto sa s ním ľahko manipuluje
  • Pridaná menovka vám ušetrí starosti pri hľadaní kufra medzi batožinou ostatných pasažierov
  • Pridané držadlo vykúzli z kufra skutočne ideálnu cestovnú batožinu
  • Dva popruhy v hlavnej priehradke pre pripevnenie oblečenia a lepšiu organizáciu

Parametre a špecifikácia

Viac parametrov

Samsonite je svetovým lídrom v oblasti cestovných tašiek, batožiny a ďalšieho príslušenstva. Založená bola spoločnosť už v roku 1910 v Spojených štátoch amerických poľskými emigrantmi. Vo svojich produktoch kombinuje ľúbivý štýl s dôrazom na maximálnu kvalitu a trvanlivosť. Ponuka produktov je smerovaná ako pre potreby bežných turistov, tak aj každodenne cestujúcich profesionálov. Je držiteľom celého radu ocenení.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Samsonite MixMesh SPINNER 55/20 Niagara Blue/Yellow Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Samsonite MixMesh SPINNER 55/20 Niagara Blue/Yellow.
P-DC1-WEB16
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií